MASKE VE SOSYAL MESAFESİZ FETİH KUTLAMALARINA SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Sokağa çıkma yasağının olduğu 29 Mayıs Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapıldığı iddia edilen teknede fetih kutlamaları sosyal medyada tepki yarattı.

 

Maske ve sosyal mesafenin olmadığı kutlama töreni canlı müzik eşliğinde gerçekleştirildi. Kuralların ihlal edildiği programın Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde düzenlendiği iddia edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlendiği iddia edilen müzikli etkinliğe ilişkin görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal Medyada Yapılan Paylaşım Tepkilere Neden Oldu

Yemek servisinin de yapıldığı etkinlikte sosyal mesafe ve maske kurallarının ihlal edildiği görüldü. Görüntülerin etkinliğe katılan sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşmasıyla ortaya çıkan olay, o saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde bulunan çok sayıda vatandaşın da tepkisini çekti.

İstanbul'un Fethi Kutlamaları Olduğu İddia Edildi

Etkinliğin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği İstanbul'un Fethi yıl dönümü kutlamalarının 3. günü kapsamında olduğu iddia edildi.

CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI