MATTİA MANGUZZİ SPOR KOMPLEKSİ PENDİK'TE HİZMETE AÇILDI

Pendik Belediye Başkanlığı genç yaşta hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi'nin adını taşıyan modern bir spor kompleksini bugün hizmete açtı.

Pendik Belediye Başkanlığı genç yaşta hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi'nin adını taşıyan modern bir spor kompleksini Ahmet Yesevi Mahallesi'nde  bugün hizmete kazandırdı.

Açılış törenine;Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,eşi Mehtap Cin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Milletvekilleri,Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın,Mattia Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi, babası Andrea Minguzzi,Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz  ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Kompleks, gençlerin spor yapmasının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de katılabileceği çok yönlü bir yaşam alanı olarak tasarlandı. İçerisinde çeşitli spor branşlarına uygun tesislerin bulunduğu belirtildi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mattia Ahmet Minguzzi'nin adını bu anlamlı tesisle yaşatmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Cin, kompleksin gençlerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı..2.600 metrekarelik bir alana yayılan kompleks, basketbol ve voleybol sahaları, fitness salonları, çok amaçlı salonlar, eğitim odaları, dinlenme alanları, bir revir ve bir mescit gibi çeşitli olanaklara sahip.

Kompleksin, gençlerin spor yapmasının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de katılabileceği çok yönlü bir yaşam alanı olarak tasarlandığı belirtildi. Mattia Ahmet Manguzzi'nin adının bu tesiste yaşayacak olması, acı kaybın ardından anlamlı bir anıt niteliği taşıyor.


 

BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI
PENDİKSPOR VE BANDIRMASPOR PUANLARI PAYLAŞTI:1-1
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR