MEDİNE CAMİİ AÇILIŞ TÖRENİYLE HİZMETE GİRDİ

Pendik Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Medine Camii düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Pendik Belediyesinin katkılarıyla cami derneği ve hayırseverler tarafından yaptırılan caminin açılış törenine Başkan Ahmet Cin, AK Parti Milletvekili Erol Kaya, Kaymakam Hülya Kaya, İlçe Müftüsü Musa Bilgiç ve vatandaşlar katıldı.

Manevi yatırımlar devam edecek”

 Açılış töreninde konuşan Başkan Ahmet Cin, caminin bölge sakinlerine hayırlı olması dileklerini sunarak “Ramazan arefesinde hayırlı bir hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz. Pendik’te birçok hizmet yapıyoruz, bu hizmetler manevi yatırımlarla anlamlı hale geliyor. Çok sayıda cami ve yurt inşaatı devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda yeni projelerin gerçekleşmesi noktasında çalışmalarımız devam edecek.” dedi. AK Parti Milletvekili Erol Kaya da bölge sakinlerine seslenerek “Güzel bir cami oldu. Bu camiler sizin, camilerimize sahip çıkalım. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Kapasitesi arttı

Medine Camii Orhangazi Mahallesi Kemal Sokak’ta yer alıyor. 1980’li yıllarda yapılan cami daha sonra depreme dayanıksız olması sebebiyle yenilenmeye ihtiyaç duydu. Medine Camii’nin yıkılıp yenilenmesiyle bölge sakinleri hem depreme dayanıklı hem de daha yüksek kapasitede bir camiye kavuşmuş oldu.

TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI