MEDİPOL HASTANESİ'NDEN ÖLEN HAMİLE KADINLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Pendik Medipol Hastanesi'nin hastalarından olan 32 yaşındaki hamile Dönüş Kılınç'ın Koranavirüs olduğu gerekçesiyle hastane kapısından geri döndürülmesi sonrasında hayatını kaybetmesi tepkilere neden oldu.

Pendik Medipol Hastanesi konuyla ilgili açıklama yaparak iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Hastane yönetimi ulusal basında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaparak hastanın içeriye alınmamasının kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

KAPIDAN İÇERİ ALINMAMASI SÖZ KONUSU DAHİ DEĞİLDİR

Açıklamada, “Haberlere konu olan hasta, hamilelik sürecinde Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinin takipli hastası olup, 29.10.2020 tarihinde yapılan PCR testinin pozitif çıkması üzerine ve henüz doğum ile ilgili miadı dolmadığı için, o tarihteki uygulamalar ve Sağlık Bakanlığı algoritmaları kapsamında bilgilendirilmiş ve yönlendirilmiştir.

YAYIMLANAN HABERLER ÇALIŞANLARIMIZDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ VE HAYAL KIRIKLIĞINA YOL AÇTI

Hastanın belirtilen tarihten sonra kurumumuza bizzat herhangi bir başvurusu olmamıştır. Bu kapsamda da “kapıdan içeri alınmaması” şeklinde bir olay da asla yaşanmamıştır. Sağlık grubu bünyemizde bulunan hastanelerimizde, hiçbir hastanın 'kapıdan çevrilmesi' söz konusu dahi olamaz. Yayımlanan bu haber, gerek kurumumuz ve gerekse sağlık çalışanlarımızda büyük üzüntü ve hayal kırıklığına yol açtı" denildi.

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM
CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA RUHUNU KAHVALTIDA GÜÇLENDİRDİ
ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ
GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI