MEHMET HASANÇEBİ KARTANSAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ DEVRALDI

Kartal Belediyesi’nin iştirakleri arasında yer alan  Kartansaş Genel Müdürlüğüne A.Ş’de göreve başlayan Av.Mehmet Hasan Çebi görevini Düzgün Çapar’dan devraldı.

Avukat Mehmet Hasançebi Kartal Kartansaş Genel Müdürlüğü görevini Düzgün Çapar'dan devralarak şirketi ileriye taşıyacağını belirtti. 

Mehmet Hasançebi sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak görevlendirmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

''Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’in görevlendirmesi doğrultusunda Kartal Belediyesi iştiraki olan KARTANSAŞ A.Ş. Genel Müdürlük görevini bana devreden Sayın Düzgün Çapar’a destekleri ile şirketi daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımla bugüne kadar vermiş olduğu emek ve mücadele için çok teşekkür eder yeni atanmış olduğu başkan danışmanlığı görevinde başarılarının devamını dilerim.''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CHP PENDİK'TEN ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA GÖNÜL SOFRASI
ÜMRANİYE’DE DEPREM BİLİNCİ İÇİN SİMÜLASYON TIRI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
SİLİVRİ'DE TARİHİ GÜN: EKREM İMAMOĞLU VE 401 SANIKLI İBB DAVASI BAŞLADI
EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?
PENDİK'TE VEFA SOFRASI:AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
CHP PENDİK İLÇE ÖRGÜTÜ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
ADD GENEL MERKEZİNDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE İLİŞKİN AÇIKLAMA
PENDİK BELEDİYESİ ''TEKNE ORUCU'' GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI FATİH YAVAŞ'A ZİYARET