MERADA HAYVAN OTLATMAK PARALI OLDU

Tarımın ve hayvancılığın desteklenmesi ile ilgili yeni yatırımların yapılacağı söylenirken köylü kendi merasında hayvanlarını otlatmaya para ödeyecek hale getirildi.

Türkiye'nin kalkınmasını tarım ve hayvancılığa bağlı olması şiddetle bilinmesine rağmen köylü kendi merasında hayvanlarını otlatmak için  para ödemeye başladı.

Avukat Onur Cingil, Kırklareli Valiliği İl Tarım Orman Müdürlüğü tarafından dağıtım yerlerine gönderilen "Mera Otlatma Planı"nı paylaştı. 

Plana göre, 2020 yılına ait büyükbaş hayvan otlatma bedeli 10 TL, küçükbaş hayvan otlatma bedeli ise 2.25 TL olarak belirlendi. 

Cingil'in yaptığı paylaşım şöyle:

"Türkiye 'nin asıl gündemi bu! Köylü kendi merasında hayvan otlatamıyor. Bozdukları ekonominin faturası her fırsatta halka çıkıyor. Büyükbaş Hayvan başına : 10 TL Küçükbaş Hayvan başına : 2,25 TL Uymayana 3 kat ceza."

BAŞKAN AHMET CİN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
İZMİR'DE MİTİNG GERGİNLİĞİ: CUMHURİYET MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI:''TÜRKİYE YENİ DÖNEMİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK''
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
CHP PENDİK'TEN KADIKÖY'DE DEMOKRASİ ÇIKARTMASI:''HALKIN İRADESİ YOK SAYILAMAZ!''
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN GENEL MERKEZE GİDECEĞİ TARİHİ BELLİ OLDU
CHP'NİN İKİ İL BAŞKANLIĞI'NDAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE TEBLİĞ GERGİNLİĞİ