MERAL AKŞENER PENDİK'TE SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINA KATILDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Pendik'te Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nın Sapanbağları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Meral Akşener Pendikli seçmenlerden oy istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Pendik'te İYİ Parti'nin seçim koordinasyon merkezini açtı. Yoğun bir katılımla gerçekleşene açılış Meral Akşener'in gündemle ilgili konuşmaları ile başladı.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=Nhq_5aw_uvE

Akşener 14 Mayıs'ta ucube sistemden kurtulacaklarını belirterek Pendik'li yurttaşlardan oy istedi. Meral Akşener konuşmasında İYİ Parti'nin birinci parti çıkmasına az kaldığını ifade ederek bu zalim ve tek adam düzeninden 14 Mayıs'ta yeni parlamenter sisteme geçilerek  kurtulacaklarını söyledi.

Akşener atanamayan gençlerle ilgili sorunların farkında olduklarını sözlerine ekleyerek bu adaletsiz düzenden halkın iradesiyle çıkacaklarını söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açılışını gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına; İYİ Parti Pendik ilçe Başkanı Süleyman Turan, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim İbrahim Yıldırım Ateş, CHP Pendik İlçe Başkanlığı ve Yönetimi, İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili yer aldı. 

ALO 144 SOSYAL YARDIM ÇAĞRILARI REKOR KIRDI:GÜNDE 17 BİN KİŞİ SOSYAL YARDIM TALEP ETTİ
ÜMRANİYE’DE PARK VE YEŞİL ALANLARDA KAPSAMLI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NETENYAHU'YA CEVAP:''HİTLER ÖZENTİSİ TİPLERİN KUYRUK ACISI GEÇMEYECEK''
KARTAL BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN OKULLARDA GÜVENLİ TRAFİK UYGULAMASI
ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI