MERHUM MÜDÜR CEMAL ŞAHAN VEFATININ 6. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Kartal Belediyesi’nde Park Bahçeler Müdürü olarak görev yaparken 12 Ekim 2018 günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden merhum Cemal Şahan vefatının 6. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

 

 

Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine merhumun ailesinin yanı sıra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Ağdaş, Kartal eski belediye meclis üyesi Mukadder Gürcan ve merhumun mesai arkadaşları katıldı.

Anma töreninde önce Merhum Cemal Şahan’ın hayatının kısa bir özeti okundu. Törende daha sonra Cemal Şahan’ın eşi Perihan İspekter Şahan, merhum eşinin yaptıklarıyla, çalışkanlığıyla ve dürüstlüğüyle, başarıyla anılmasının bir insan için en güzel duygu olduğunu belirterek, anmaya katılan herkese teşekkür etti.

Törende daha sonra emekli müezzin Vedat Özbaş tarafından dualar okundu ve merhumun mezarına karanfiller bırakıldı. Başta Şahan ailesi olmak üzere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ağdaş ve törene katılanların Cemal Şahan’ın mezarını karanfillerle donattığı anma töreninin ardından, katılan herkese lokum ikram edildi.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI