METEOROLOJİDEN 27 OCAK İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan Doğu Anadolu bölgelerinde kar yağışı uyarısında bulunarak İstanbul'da ise 27 Ocak'ta kar beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan, ocak ayının sonunda Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı beklendiğini belirtti. Çalışkan, İstanbul'a ise şubat başında kar yağma ihtimalinin olduğunu söyledi.

NTV Meteoroloji Uzmanı Çalışkan, yaptığı değerlendirmede, yeni haftayla birlikte ilk üç gün, yağış olmayacağını açıkladı.

Çalışkan, "27'sinden itibaren yağışların giriş yaptığı bir dönem olacak. 26'sında batı bölgelerine yağış giriş yapacak. 27-28 Ocak itibarıyla doğu bölgelerinde kar yağışı bekleniyor" dedi.

"Ocak ayının sonu ile şubat ayında başında kar yağacak illerimiz olacak" diye konuşan Çalışkan, İstanbul'da bugün ve üç gün boyunca poyrazın sert eseceğini bildirdi.

Çalışkan, "Marmara genelinde rüzgar soğuk esiyor. Perşembe günü Ege'ye kuvvetli sağanak yağış gelecek. Marmara bölgesinde ise yağmur bekleniyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan Çalışkan, şubat başında İstanbul'a kar yağma ihtimalinin olduğunu dile getirdi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU