METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL GENELİ İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul genelini kapsayan kar yağışının bu günden itibaren başlayarak çarşambaya kadar süreceği açıklandı.

Meteoroloji'nin haftalık tahmin raporuna göre, yarın ülkenin büyük bölümünde yağışlı hava görülecek. Yağışların İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde kar, batı kesiminde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması öngörülüyor.

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK

İstanbul'da bugün karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. Kentte kar yağışının iki gün ara vermesi sonrası cumartesi yeniden görüleceği tahmin ediliyor.

Perşembe gününden itibaren tekrar artacak sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normalleri altında seyretmeye devam edecek.

SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR

İBB AKOM’un paylaştığı verilere göre, İstanbul’da bugünden itibaren kuzeyden gelen rüzgar kuvvetlenerek, saate 40-65 km hızında esecek. Beraberinde sıcaklıkların da tekrardan kar değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI AKŞAMDAN İTİBAREN ETKİSİNİ ARTTIRACAK

Sabah saatlerinden itibaren, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile, Aydos gibi bölgelerde karla karışık yağmur yağışları yaşanacak. Yağışların, akşam saatlerinden sonra il genelinde etkili olması bekleniyor.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ