METİN OKTAY KULÜPLER ARASI U-12 FUTBOL TURNUVASINDA İLK DÜDÜK ÇALDI

Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay adına, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası başladı.

 

Kartal Belediyesi ve Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpler Birliği(KASK) ile ortaklaşa düzenlenen turnuvanın açılış karşılaşmasına, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Kartal Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Arda Savaş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu katıldı.

Atalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvanın ilk müsabakası, Soğanlık Spor ile Kartalpaşa Spor arasında gerçekleşti. Maçın başlama vuruşu, temsilen katılımcı heyet tarafından gerçekleştirildi. Karşılaşmada, genç futbolcular 90 dakika boyunca kıyasıya mücadele etti.

Başkan Gökhan Yüksel’den Tüm Futbolseverlere Çağrı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, turnuvanın ilk düdüğünün çalması ile tüm takımlara başarılar dileyerek, Kartallı futbolseverleri turnuvayı takip etmeye davet etti. Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin her alanda sporu ve sporcuyu desteklediğini vurgulayarak, Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay’ın adının Kartal’da yaşatılmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, 20’ye yakın amatör kulübün ve 100’e yakın genç sporcunun ter döktüğü turnuvanın final maçı, 25 Eylül Pazar günü oynanacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI