MEVLÜT USTA; PKK PENDİK GÖÇBEYLİ'DE ORMAN YAKTI

Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta PKK nın Türkiye genelinde ormanları yakması üzerine basın açıklaması yaptı.

Amerika'nın, 30 bin tır silahla donattığı PKK'ya 24 Temmuz 2015 ten bu tarafa, Fırat, Afrin, 15 Temmuz'dan sonra yapılan operasyonlarla büyük kayıplar verilmiştir.

Terör örgütü PKK'nın, yapacağı çok şey kalmayınca Türkiye'nin her yerinde organ yangınları çıkarmaya başlamıştır.

Milletimize sesleniyoruz, PKK, Amerika demektir. Bizim yaptığımız mücadele sadece Amerika'nın karagücüm dediği PKK değil, Amerika'dır. Ormanlarımızı yakanda Amerika'dır.

PKK, PENDİK GÖÇBEYLİ ORMANI'NI  HEDEF ALDI.

İstanbul'un içme su havzasında bulunan Göçbeyli Köyü'müzde, PKK 11 Ağustos 2019 günü orman yangını çıkarttı.

Bu bölgemiz İstanbul açısından stratejik öneme sahiptir. Hem İstanbul'un su hem de sebze meyve ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamaktadır.

PKK YANGIN ÇIKARINCA AĞAÇLAR ÖLMÜYOR MU?

Bugüne kadar söz de çevreciler, bazı siyasi partiler, doğa severler vb. muhalefet yapma adına bir kaşık su da fırtına kopardılar.

PKK'nın çıkardığı 27 orman yangınında, yanan ağaç, ölen börtü böcek, doğal hayata can veren ormanlar söz konusu olduğunda acaba bu çevreler neden suspus olurlar?

Ormanları yakmak, insanlık suçudur. Bütün halkımızı, ormanlarımızı yakan Amerika'nın karagücü PKK ve Amerikaya karşı tepki koymaya çağırıyoruz.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SEFERİHSAR'DAKİ ORMAN YANGININA ACİL DESTEK
YAZ SPOR OKULLARI DOLU DOLU GEÇİYOR
İZMİR'İN ÇEŞME VE ÖDEMİŞ İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR
EMEKLİ VE MEMUR ZAMMI BELLİ OLDU
ESENEVLER MAHALLESİ YENİ ASFALTIYLA DAHA KONFORLU
TEMMUZ AYI KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MUHARREM AYI'NIN YEDİNCİ GÜNÜNDE ORUCUNU CEMEVİNDE AÇTI
PENDİK'TE YAYA YOLUNDA KURALLARA UYMAYANLARA GEÇİT YOK:340 CEZA 28 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
FATİH KORKUSUZ'DAN KAYNARCA MAHALLESİ MUHTARI HALİL ÇEKİÇOĞLU'NA ZİYARET
BİR AY SÜRECEK AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BAŞLADI