MEVLÜT USTA:''PAZARCI ESNAFI SEÇİM SONRASI İÇİN ENDİŞELİ''

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Usta Pendik Pazarı'nda esnafları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Pendik Pazarı'nda pazarcı esnaflarla bir bir görüşen Mevlüt Usta pazarcı esnafının seçim sonrası için endişe taşıdığını ifade ederek şöyle konuştu;

'Pendik Cumartesi Pazarını ziyaret ettik. Esnafın derdi büyük, öncelikle her yapmur yağdığında hem müşteriler, hem kendilerinin çok sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. En büyük dertleri ise seçim sonrası çok büyük krizle karşılaşacaklarını biliyor olmaları: önceki krizleri arayacaklarını söylüyorlar. Sistem partilerinden bıktıkları, zorunluluktan oy verdiklerini ifade eden, hatta oy kullanmayacağını söyleyen pazarcılarımızda var.

Esnafımıza, Vatan Partisini tek seçenek olduğunu, seçim sonrası için bunun daha iyi anlaşılacağını, bu krizin nedeninin sistem ve partileri olduğunu söyledik. Krize karşı Vatan Partisi'ni kuvvertlendirmek gerektini paylaştık''dedi.

YÖK'TEN ÜNİVERSİTELER İÇİN RADİKAL ADIM:4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ 3 YILA İNEBİLİR
FON VURGUNU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ESKİ SPK BAŞKANVEKİLİ ENVER USCA VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ MİLLÎ JUDOCU SEMA NUR YÜKSEL’E COŞKULU KARŞILAMA
KARTAL’DA TARİHİ GÜN: KOMŞULUK, DAYANIŞMA MEYDANI VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
ESKİ BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDI
TUZLA'DA EMSAL TRANSFERİ İÇİN ÖNEMLİ İLERLEME:BAŞKAN BİNGÖL YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI AÇIKLADI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SAHADA GÜÇ BİRLİĞİ: BİRLİK, DAYANIŞMA VE ÖRGÜT COŞKUSU!
PENDİK'TE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI:2.028 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN KURASI ÇEKİLDİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI MEHMET ALİ YÜKSEL'DEN PENDİK'TE SAHA MESAİSİ:''ÖRGÜTÜMÜZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR''
ABD ARA SEÇİMLERİNDE SİYASİ TABLO TERSİNE DÖNDÜ:KONGRE DEMOKRATLARIN KONTROLÜNDE