MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT ŞAHİN DERNEK BAŞKANLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin Onx Cafe'de STK Başkanları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan önderliğinde düzenlenen kahvaltı programına Anadolu Yakası'nda bulunan STK Temsilcileri ile çok sayıda üye yer aldı. 

Kahvaltı programı sonrasında kısa bir açıklama yapan MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin 45 yıldır Pendik'te ikamet eden Pendik'li bir vatandaş olarak 14 Mayıs'ta TBMM'ye gidecek tek adayın kendisi olduğunu ifade ederek STK Temsilcilerinden kendisine destek vermelerini istedi. 

Kahvaltı programına MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hilal Atmaca Dilber'de kısa bir konuşma yaparak programa iştirak eden tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ