MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası olması nedeniyle Pendik Kızılay Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

MHP Pendik İlçe Yönetimi ile birlikte kan bağışında bulunan Kerim Kaya tüm vatandaşları Kızılay'a kan vermeye davet etti. MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını belirterek bu tür etkinliklere katılımın önemine vurgu yaparak herkesin bir gün Kızılay'a ihtiyaç duyabileceğinin unutulmaması gerektiğini söyledi. 

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'a kan bağışı kampanyasına destek olması ardından kısa bir açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi;

''29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle İlçe Yöneticilerimiz ve Teşkilat mensuplarımız ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla kan verme farkındalığı oluşturmak adına bu gün burada kan verme etkinliği gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda da Losemili çocuklar haftası olması nedeniyle herkesi Lösemili çocuklara umut olmak adına dönor olmaya davet ediyorum.Hepinizi Kızılay'ın kan bağışı etkinliğine katılmayı davet ediyorum.Kan stokları malumunuz azaldı. Bana ihtiyacım olmaz demeyin.Herkesin yarın Kızılay ile kana ihtiyacı olabilir.Onun için bu etkinliklere mutlaka katılım gösterelim.Boş vakitlerimizde, boş zamanlarımızda üç ayda bir erkekler dört ayda bir kadınların kan vermelerini rica ediyorum''dedi.

KIRIM KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR:KADİM TÜRK YURDUNDA İNSANİ KRİZ KAPIDA!
ANKARA VE KKTC AVRUPA'DAN AP'YE REST:''BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR!''
CHP İSTANBUL İL BİNASINDA PANKART KRİZİ:ÇEVİK KUVVET MAKAM KATINA GİRDİ
VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ YOL HARİTASI:''YA PARTİYİ GERİ ALIRIZ YA DA SIFIRDAN YENİ PARTİ KURACAĞIZ''
LGS SONUÇLARI AÇIKLANDI:425 ÖĞRENCİ TAM PUANLA ZİRVEDE!
TEKSTİLDE 40 YILIN EN AĞIR DARBESİ:377 BİN İŞSİZ 10 BİN KAPANAN ŞİRKET!
MSB YILIN İKİNCİ YARISI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN ANNELER DE ÜRETTİ
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TAHLİYE EDİLDİ