MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası olması nedeniyle Pendik Kızılay Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

MHP Pendik İlçe Yönetimi ile birlikte kan bağışında bulunan Kerim Kaya tüm vatandaşları Kızılay'a kan vermeye davet etti. MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını belirterek bu tür etkinliklere katılımın önemine vurgu yaparak herkesin bir gün Kızılay'a ihtiyaç duyabileceğinin unutulmaması gerektiğini söyledi. 

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'a kan bağışı kampanyasına destek olması ardından kısa bir açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi;

''29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle İlçe Yöneticilerimiz ve Teşkilat mensuplarımız ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla kan verme farkındalığı oluşturmak adına bu gün burada kan verme etkinliği gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda da Losemili çocuklar haftası olması nedeniyle herkesi Lösemili çocuklara umut olmak adına dönor olmaya davet ediyorum.Hepinizi Kızılay'ın kan bağışı etkinliğine katılmayı davet ediyorum.Kan stokları malumunuz azaldı. Bana ihtiyacım olmaz demeyin.Herkesin yarın Kızılay ile kana ihtiyacı olabilir.Onun için bu etkinliklere mutlaka katılım gösterelim.Boş vakitlerimizde, boş zamanlarımızda üç ayda bir erkekler dört ayda bir kadınların kan vermelerini rica ediyorum''dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI