MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası olması nedeniyle Pendik Kızılay Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

MHP Pendik İlçe Yönetimi ile birlikte kan bağışında bulunan Kerim Kaya tüm vatandaşları Kızılay'a kan vermeye davet etti. MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını belirterek bu tür etkinliklere katılımın önemine vurgu yaparak herkesin bir gün Kızılay'a ihtiyaç duyabileceğinin unutulmaması gerektiğini söyledi. 

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'a kan bağışı kampanyasına destek olması ardından kısa bir açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi;

''29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle İlçe Yöneticilerimiz ve Teşkilat mensuplarımız ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla kan verme farkındalığı oluşturmak adına bu gün burada kan verme etkinliği gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda da Losemili çocuklar haftası olması nedeniyle herkesi Lösemili çocuklara umut olmak adına dönor olmaya davet ediyorum.Hepinizi Kızılay'ın kan bağışı etkinliğine katılmayı davet ediyorum.Kan stokları malumunuz azaldı. Bana ihtiyacım olmaz demeyin.Herkesin yarın Kızılay ile kana ihtiyacı olabilir.Onun için bu etkinliklere mutlaka katılım gösterelim.Boş vakitlerimizde, boş zamanlarımızda üç ayda bir erkekler dört ayda bir kadınların kan vermelerini rica ediyorum''dedi.

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI
AZİZ İHSAN DAVASI:SAVCIDAN 5 CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI İÇİN TUTUKLULUĞA DEVAM TALEBİ
DİPLOMA İPTALİ FATURASI AĞIR OLDU:İÜ İÇİN AACSB TEHLİKESİ VE ARAŞTIRMA PUANINDA SERT DÜŞÜŞ!
PENDİK'İN GURURU ARDA EMİN KÖKER İSTANBUL FİNALİSTİ OLDU
ÜMRANİYE BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR
PENCR ÇAMÇEŞME CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
RUMELİ RÜZGARI PENDİK'TE ESTİ: MÜBADELENİN 103. YILI MUHTEŞEM KONSERLE ANILDI
PENDİK'İN EĞİTİM GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI: YENİ OKULLAR GELİYOR