MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası olması nedeniyle Pendik Kızılay Merkezi'nde kan bağışında bulundu.

MHP Pendik İlçe Yönetimi ile birlikte kan bağışında bulunan Kerim Kaya tüm vatandaşları Kızılay'a kan vermeye davet etti. MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını belirterek bu tür etkinliklere katılımın önemine vurgu yaparak herkesin bir gün Kızılay'a ihtiyaç duyabileceğinin unutulmaması gerektiğini söyledi. 

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya Kızılay'a kan bağışı kampanyasına destek olması ardından kısa bir açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi;

''29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle İlçe Yöneticilerimiz ve Teşkilat mensuplarımız ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla kan verme farkındalığı oluşturmak adına bu gün burada kan verme etkinliği gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda da Losemili çocuklar haftası olması nedeniyle herkesi Lösemili çocuklara umut olmak adına dönor olmaya davet ediyorum.Hepinizi Kızılay'ın kan bağışı etkinliğine katılmayı davet ediyorum.Kan stokları malumunuz azaldı. Bana ihtiyacım olmaz demeyin.Herkesin yarın Kızılay ile kana ihtiyacı olabilir.Onun için bu etkinliklere mutlaka katılım gösterelim.Boş vakitlerimizde, boş zamanlarımızda üç ayda bir erkekler dört ayda bir kadınların kan vermelerini rica ediyorum''dedi.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK