MİNİK KARATECİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Minikler Karate İstanbul İl Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla kürsüye çıkarak ilçemizi gururlandırdı.

Zeynep Eker ve Muhammet Salih Ağar, yüzlerce rakip arasından 3. olarak geleceğin yıldız sporcuları arasında yerlerini aldı.

Bağcılar Avrupa Yakası Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 5-6 Nisan tarihlerinde düzenlenen Minikler Karate İstanbul İl Şampiyonası’nda, Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Minikler 2015 doğumlu -34 kg kategorisinde mücadele eden Zeynep EKER, 26 sporcu arasından gösterdiği üstün performansla 3. oldu. Ayrıca, aynı yaş kategorisinde -30 kg’da mücadele eden Muhammet Salih AĞAR da 42 sporcu arasından 3. olarak kulübünü gururlandırdı.

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü, genç karatecilerinin gösterdiği bu başarılarla gelecekte Türkiye’nin en güçlü sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini spora ve sporcuya daima destek olacaklarını ifade etti.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''