MUHAMMET GÜLENÇ YENİDEN PENDİK ADD ŞUBE BAŞKANI OLDU

ADD Pendik Şube Başkanlığı’nın Olağan Kongresi 5 Mart’ta Pendik Şube Başkanlığı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı ile başlanan kongrede üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Muhammet Gülenç   yeniden ADD Pendik Şube Başkanı  seçildi. Divan Üyeliğini Turgut Ünlü tarafından yapılan kongreye; CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Songül Kara, CHP Pendik İlçe Sekreteri Davut Aydöner,CHP  Pendik bir önceki dönem Meclis Üyesi Nurettin Yılmaz ve çok sayıda üye yer aldı.

Kongre öncesinde kısa bir açıklama yapan Divan Üyesi Başkanı Turgut Ünlü ADD’nin  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  yolunda giden önemli kuruluşlar olduğunu belirterek gereken değerin verilmesi yönünde çabanın sarf edilmesi gerektiğini söyledi. Ünlü Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan inancını yenileyerek umutlarının yeniden yeşerdiğini bunun en önemli örneğini Deprem bölgesinde azim ve kararlılıkla çalışan gençlerde gördüklerini ifade ederek Türkiye’yi gençlerin ayağa kaldıracağını belirtti.

Kongrede ikinci konuşmayı yapan ADD Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç ; Ülkenin geldiği durumun ortada olduğunu ifade ederek bunun önlenmesi için  ADD’nin  Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arzu ettiği noktaya taşıyacak kuruluş  olduğunu  belirtti. Gülenç Atatürk’ün düşünce sisteminden uzaklaşılması halinde Türkiye’nin Afganistan olma yolunda ilerleyeceğini ifade ederek Cumhuriyet’e sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Olağan Kongre Divan heyeti seçimi geçmiş dönem faaliyet raporu gelir gider tablosu ile denetim kurulu raporlarının ayrı ayrı okunması ve ibrazı sonrasında dilek ve temennilerle sona erdi.

ADD Pendik Şube Başkanlığı'nın Yeni Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde;

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ