MUHARREM İNCEDEN TALAT ATİLLA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

CHP'li siyasetçinin saraya çıktığı iddialarını paylaşan gazeteci Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Haberlerin odağında olan Muharrem ince gündemi sarsan iddialarla ilgili Talata Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.

CNN Türk'ün aktardığı habere göre; gazeteci Rahmi Turan, 'Saray'a giden CHP'li' iddiasını yazmış ve daha sonra gazeteci Talat Atilla'yı kaynak göstermişti. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusunun sonuç bölümünde, "Şüphelilerin görevlerini kötüye kullanarak müşteki sayın  Muharrem İNCE' ye yönelik olarak İftira ve  Hakaret  suçlarından dolayı, soruşturma başlatılarak  kamu davasının açılmasına, yargılama sonucunda şüphelilerin cezalandırılmasını vekil eden adına saygılarımla arz ve talep ederim" denildi.

Muharrem İnce'nin avukatı Çiçek ayrıca, Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliği'ne başvurarak, "kişilik haklarına ve değer yargılarına alenen saldırmaları hasebi" gerekçesi ile Rahmi Turan için 5 kuruşluk, Talat Atilla için de 3 kuruşluk manevi tazminat talep etti.

Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verilen manevi tazminat talebi dilekçesinin sonuç bölümünde ise, "Yukarıda arz ve izah olunan ve re’sen göz önünde bulundurulacak hususlar çerçevesinde, davalılardan  Rahmi Turan açısından, 5 Kuruş (0.05TL), diğer davalı Talat Atilla açısından 3 Kuruş  (0.03 TL) , toplamda 8 Kuruş (0.08TL)  manevi tazminatın davalılardan tahsiline, buna ek olarak davalının müvekkilimize yönelik saldırısının Borçlar Kanunu 58/2 gereğince kınanmasına ve bu kararın yayımlanmasına, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin davalıya tahmiline karar verilmesi müvekkil adına vekaleten talep olunur" denildi.

TUZLA'DA ''MAHALLEMDE ŞENLİK VAR!'' COŞKUSU BAŞLIYOR
ŞİLE BELEDİYESİ OPERASYONUNDA 3. DALGA: HALUK LEVENT'İN KARDEŞİ DAHİL 13 KİŞİ TUTUKLANDI
PENDİK İSTANBUL'UN YATIRIM ŞAMPİYONU OLDU
KİCK BOKSTA ÜMRANİYE RÜZGÂRI: 2 ALTIN 2 GÜMÜŞ MADALYA
KARTAL'DA YAZ NEŞESİ: KARTAL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU KAPILARINI AÇTI
TUZLA'DA ÇOCUKLAR KARNE SEVİNCİNİ KÜLTÜR FESTİVALİYLE KUTLADI
PENDİKSPOR'DA ATAKAN YÜCE GÜVEN TAZELEDİ: HEDEF YENİDEN SÜPER LİG!
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEYİT CEMEVİ'NİN AŞURE LOKMASI PROGRAMINA KATILDI
TUZLA'DA MUHARREM AYI BEREKETİ:AŞURE İKRAMLARI 1 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK
HATİCE ERDOĞAN ''ESİLA'' ŞİİR KİTABININ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞUYOR