MUHTARDAN SKANDAL AÇIKLAMA:HAFİF OTİSTİĞE KARŞI DEĞİLİZ''

Aksaray Mehmetçik ilköğretim Okulu'nda otizmli çocukların yuhalanması kamuoyunda sert tepkilere neden olmuş ve konuyla ilgili Valilik soruşturma açılacağını belirtmişti.

Otizm'li öğrenci velilerinin gözleri önünde yaşanan skandal sonrası olaylara destek verdiği söylenen Muhtar'dan açıklama geldi.

Konuyla ilgili skandala imza atan Muhtar hafif otistiğe karşı olmadıklarını belirterek vatandaşları galeyana getirmediğini ifade etti.

Muhtar Şükrü Genç mahallede gerginliğe neden olan olayla ilgili açıklamasında:“Biz orada hiçbir özürlüye, hafif otistiğe karşı değiliz. Ama okula yakınlarda 17 tane ağır otizmli öğrenci geldi. Bu sebeple durum değişti. Velisinin hep yanında olması gerekiyor. Sınıfları ayırdık ama teneffüste mecburen birbirlerini görüyorlar. Ağır otizmli olanların yaşları 14-16. Bu durum rahatsızlık yaratıyor.”diyerek otizmli çocuklara yapılanları neredeyse destekleyecek şekilde skandal bir savunma yaptı.

FATİH'TE DOĞALGAZ PATLAMASI:2 BİNA ÇÖKTÜ 1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
PENDİK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR