MURAT KURUM VE KARAKAYA KARTAL'DA VATANDAŞLARI SELAMLADI

İBB Başkan Adayı Kurum ve Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Karakaya, Kartal’da vatandaşları selamlayarak destek istedi.

 

 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal’da vatandaşları selamlayarak 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Coşkulu bir kalabalık tarafından Kartal merkezinde karşılanan Kurum, İstanbul ve Kartal’a tekrardan AK Parti belediyeciliğinin geleceğini vurguladı.

AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Burada vatandaşlara seslenen Kurum, “Kartal… 31 Mart’a hazır mıyız? 31 Mart’ta Kartal’da sağlam adamları destekleyecek miyiz? Biz sizleri çok seviyoruz. Bundan önce sizler için nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız. İstanbul’umuz için çalışacağız, Kartalımız için çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta Kartal ve İstanbul’a gerçek belediyecilik gelecek. Biz hizmet adamıyız, biz eser adamıyız. Hizmetimizi yapmak için gece gündüz çalışırız. Bundan önce nasıl koşturduysak 1 Nisan sabahından itibaren de öyle koşturacağız” dedi.

 

ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE TEBLİĞ GERGİNLİĞİ
PENDİK BELEDİYESİ'NİN GAZZE'YE DESTEĞİ SÜRÜYOR
ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLAR BAYRAMLIK ALIŞVERİŞE ÇIKTI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 'MUTLAK BUTLAN TEPKİSİ::''HALKIN İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORUZ''
GÜRSEL TEKİN TARİH VERDİ: CHP 7 AY SONRA SANDIĞA GİDİYOR
KARTALLI MİNİKLERE BESİN ALERJİSİ FARKINDALIĞI
YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN MUTLAK BUTLAN KARARINA SERT TEPKİ!
ERTUĞRULGAZİ 16 VE 21 PARSELLERE BAYRAM MÜJDESİ!