NASREDDİN HOCA PARKI YENİLENDİ

Pendik Belediyesi ekipleri Kurtköy Mahallesi’nde bulunan Nasreddin Hoca Parkı’nı yeniledi.

Çalışma kapsamında parka halı saha ve yürüyüş yolları yapıldı; spor aletleri, çatılı piknik masaları ve banklar konuldu; mevcut oyun grubu ve çöp kutuları boyandı. Nasreddin Hoca Parkı’yla birlikte Pendik’te 2019 yılından bu yana yenilenen park sayısı 75 oldu.

İlçe genelinde parklarda çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi ekipleri, bir parkı daha yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Kurtköy Mahallesi’nde bulunan, 1998 yılından bu yana hizmet veren Nasreddin Hoca Parkı’na halı saha ve yürüyüş yolları yapıldı. Ayrıca ekipler tarafından parka spor aletleri, çatılı piknik masaları ve banklar konuldu. Bunların yanında mevcut oyun grubu ve çöp kutuları boyandı. Ayrıca parkta bulunan peyzaj alanlarının bakımı yapıldı. Nasreddin Hoca Parkı yeni yüzüyle vatandaşlardan tam not aldı.  

Nasreddin Hoca Parkı’nda gerçekleştirilen çalışmayla birlikte Pendik’te 2019 yılından bu yana yenilenen park sayısı 75 oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI