Netanyahu konuşmasına başladığı anlarda, salonu terk etmeye başlayan delegasyonlar nedeniyle koltukların önemli ölçüde boşaldığı görüldü.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim 2023'ten bu yana süren saldırıları uluslararası alanda büyük tepki çekmeye devam ederken, Netanyahu'nun konuşması sırasında salondan uğultular yükseldi ve protestolar nedeniyle konuşmaya bir süre ara verildi.
Özellikle İran heyeti, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin fotoğraflarını masaya bırakarak salonu terk etti. Binanın girişinde bulunan bazı protestocular da delegasyonlara "Neden Netanyahu'yu dinlemeye gidiyorsunuz?" diye tepki gösterdi.
Konuşmasında Gazze, Lübnan, Yemen ve Suriye'ye yönelik saldırılarını savunan Netanyahu, İran'ı tüm dünya için tehdit olarak nitelendirerek İran'a yönelik saldırılarının meşru olduğunu iddia etti.
Öte yandan, İsrail Başbakanı'nın BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasının, Gazze'deki Filistinlilere çeşitli noktalara kurulan hoparlörler aracılığıyla dinletildiği bilgisi de aktarıldı.
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI
PENDİK'TE SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI NÖBET SÜRÜYOR
VALİ DAVUT GÜL AÇIKLADI:İSTANBUL'DA EĞİTİME BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ
MERHUM CEMAL ŞAHAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
PENDİK'TE YEŞİLSAHALARDAN ÖNCE DOSTLUK KAZANDI:MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN VANSPOR'A SICAK KARŞILAMA
ORFA YAPI PENDİKSPOR ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA VANSPOR'A 2-1 MAĞLUP OLDU