NEVRUZ BAYRAMI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI

Baharın gelişini siimgeleyen Nevruz Bayramı Pendik'te kutlandı. Pendik Gazipaşa Caddesi'nde düzenlenen bir dizi etkinliğe Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaykamamı Dr. Hülya Kaya AHİSİAD Derneği Başkanı İbrahim Çam yer aldı.

Pendik Kaymakamlığı ve AHİSİAD Derneği işbirliği çerçevesinde düzenlenen Nevruz Bayramı kutlamaları Pendik Gazi Paşa Caddesi Kuşluk Park'ta şenliklerle kutlandı. 

Kutlama programına; AK Parti Pendik İlçe Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ile çok sayıda sivil toplum örgütü yer aldı.

Nevruz Bayramı kutlama programında kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin şu sözlere yer verdi;''Pendik Kaymakamımız Hülya Kaya ile birlikte Nevruz Bayramı münasebetiyle örs üzerinde demir döverek kadim tarihimizin kıymetli bir geleneğini temsili olarak canlandırdık. Bu vesileyle bizleri bir araya getiren Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği olağan kurultayında yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Çam ve yönetimini tebrik ederim''dedi.

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI