NURETTİN YILMAZ CHP İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Nurettin Yılmaz,Cumhuriyet Halk Partisi 28.dönem İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adaylığını CHP Pendik İlçe Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıkladı.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda Yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen Milletvekili Aday Adaylığı tanıtım  toplantıda kısa bir konuşma yapan Nurettin Yılmaz şu ifadelere yer verdi;

''Emeğin en yüce değer olduğunu içselleştiren, sokaklarda partimizin iktidar hedefinde emeğini veren partili yoldaşlarım.

Örgütümüzün önseçim kantarına her zaman inanmış içinizden biri olarak,  partimin her kademesinde görev almış ve en iyi şekilde temsil ettiğimi düşündüğümden şimdi de milletvekili olarak aday adaylığımı CHP genel merkezine yapmış bulunmaktayım.

Örgütümün Pendik yerelinden Ankara 'da en azından bir vekille temsilinin sağlanması yönünde üzerime düşen görevi yerine getirmeye gayret edeceğimden emin olmanızı belirtir, yoldaşlık desteğinizi bekler saygılarımı sunarım.

Türkiye’nin liberal perspektifinden bakılan ve çözülmeyen temel sorunlarının yaşamımızı her defasında cehenneme çeviren acı günlerini maalesef sık sık yaşamaya ALIŞTIRILIYORUZ.

Kamusal alanların piyasanın acımasız koşullarına terk edilerek piyasa çözümsüzlüğünde çözüm üretmek herkes için hayatı oldukça DAYANILMAZ yapmaktadır.

Devletin yeniden yapılandırılması ve sorunların çözümü, KAMUSAL ALANLARIN yeniden devletin etkin sorumluluk alanına alınması perspektifiyle adil çözüm mümkün olacaktır.

15 MAYISTA 2 DEFA KAZANACAĞIZ

20 yıldır devlerin Kurumsal yapısının düzeltilmesi bizim irademizin iktidarıyla olacaktır.

İkincisi,  bin yıldır bu toprakların değeri olan değerlere karşı düşmanlaştırılan, yok sayılan, yakılan yıkılan anlayışın genel başkanımızın şahsında son bulacağına yürekten inanıyorum.

CHP genel başkanımızın " İdeolojik donanıma sahip parti disiplininden kopmayacak İNANÇLI

DAVA ADAMLARI " diyerek tariflediği yolda yürümeye başlarken hepinize saygılarımı sunarım.

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ