OKULDA SU BİRİKİNTİSİ İÇİNDE OYNAYAN ÇOCUKLAR YANDI

Afyonkarahisar Dumlupınar Mahallesi Atatürk İlkokulu ve Şemsettin Orta okulunun ortak kullanılan bahçede çocuklar su birikintisine girince ayaklar yandı.

 

.9 çocuğun ayaklarında oluşan yanmayla ilgili soruşturma sürerken yaralanan çocuklar tedavi altına alındı.

Afyonkarahisar Dumlupınar İlköğretim okulu ile Şemsettin Ortaokulunun ortak kullanım alanında meydana gelen tuhaf olayda su birikintisine düşen çocuklarda şiddetli yanmalar meydana geldi. 9 çocuğun ayaklarında siyah yanıklar oluşurken konuyla ilgili inceleme çalışmaları devam ediyor. Çocukların yanmasına neden olan su birikintisi ise temizlendi.

Vali Soruşturma Devam Ediyor

Yaşanan olay sonrası açıklama yapan  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, konuyla ilgili gerekli açıklamaların yapıldığını belirterek, "Şu an itibariyle idari soruşturma devam ediyor. Gerekli incelemelerin ardından detaylı olarak kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi.

ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR
TARIM BAKANLIĞI 81 İLDE HAYVAN PAZARLARININ KAPATILDIĞINI DUYURDU
BURSA'DA 3.9 VE 4.2 ŞİDDETİNDE İKİ AYRI DEPREM MEYDANA GELDİ
MANİSA'DA 3 İLÇEDE ÇIKAN ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE DEVAM EDİYOR
İZMİR'İN ESKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER GÖZALTINA ALINDI
LEMAN DERGİSİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
ANAVATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI FATİH KORKUSUZ'DAN DOĞAL ALANLARIN KORUNMASINA İLİŞKİN ÇAĞRI
RİSKLİ YAPILAR YENİLENİYOR ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR
GÜNLÜK TOPLADIKLARI ATIK EŞYA 40 TONU BULUYOR
PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş'NİN YENİ BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN OLDU