OKULLAR MEYVE VERECEK

Okullara yönelik hazırlanan “Meyve Bahçesi Projesi” devam ediyor.

Son olarak Aşık Şenlik İlkokulu, Güllübağlar İMKB Mesleki Teknik Lisesi ve Alparslan Anadolu Lisesi’ne de meyve bahçesi kuruldu. Projeyle öğrenciler ağaçları tanıyarak nasıl bakım yapılacağına dair pratik bilgi ediniyor.

Pendik Belediyesinin okullara yönelik sürdürdüğü Meyve Bahçesi Projesi devam ediyor. İlk olarak Çamlık İlkokulu’nda kurulan meyve bahçeleri, ilçe genelindeki okullarda yaygınlaştırılıyor. Son olarak Sanayi Mahallesi Aşık Şenlik İlkokulu,Güllübağlar İMKB Mesleki Teknik Lisesi ve Çamçeşme Mahallesi Alparslan Anadolu Lisesi’ne de meyve bahçesi kuruldu.

Şimdiye kadar 250 meyve ağacı dikildi

Meyve bahçeleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların uygun olan boş alanlarına kuruluyor. Bahçelere elma, erik, ayva, şeftali, incir, armut, ceviz ve kiraz ağaçları dikiliyor. Bakımları ise öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılıyor. Böylece öğrenciler hem ağaçları tanıyor hem de nasıl bakım yapılacağına dair pratik bilgi sahibi oluyor. Proje kapsamında şimdiye kadar okullara 250 meyve ağacı dikildi.

PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL VE YÖNETİMİ TÜMAMİRAL ERDİNÇ YETKİN'İ ZİYARET ETTİ
CHP'DE KURULTAY KRİZİ DERİNLEŞİYOR:LÜTFÜ YAVAŞ VE ESKİ DELEGELERDEN ''İPTAL''BAŞVURUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NİN OYUNCULUK ATÖLYESİ'NİN 2025-2026 DÖNEMİ YETENEK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YAŞLILARA YÖNELİK “EVİMDE GÜVENDEYİM” PROJESİ
MATTİA AHMET MİNGUZZİ DAVASINDA KARAR:2 SANIĞA ÜST SINIRDAN 24 YIL 2 SANIĞA TAHLİYE
PENDİKLİ LİSELİLER CUMHURİYET KUPASI İÇİN KÜREK ÇEKİYOR
MATTİA AHMET MİNGUZZİ CİNAYETİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR
YAŞINI DOLDURMUŞ PRİMİ EKSİK OLAN VATANDAŞLARA YÖNELİK YENİ DÜZENLEME MECLİSE GELİYOR
50 İLDE FETÖ OPERASYONU: 286 GÖZALTI, 154 TUTUKLAMA
PESİAD'DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERTAN SAYGIN'A ZİYARET