ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN YENİ SEZON ÖNCESİ GÖVDE GÖSTERİSİ: YENİ SPONSORLUK VE 11 TRANSFER AYNI SAHNEDE

​TFF 1. Lig’in güçlü temsilcilerinden Pendikspor, 2026-2027 sezonuna iddialı bir başlangıç yaptı.


Viaport Crowne Plaza’da düzenlenen görkemli lansmanla Orfa Yapı ile yapılan isim sponsorluğu anlaşması duyurulurken, kadroya katılan 11 yeni futbolcu için de toplu imza töreni gerçekleştirildi.


​Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan lansmana kulüp yöneticileri, Orfa Yapı temsilcileri, sponsor firma yetkilileri ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.


​Yeni İsmiyle "Orfa Yapı Pendikspor"
​Törenin açılış bölümünde Orfa Yapı Sahibi Muharrem Kır, Kulüp Dernek Başkanı Atakan Yüce ve Asbaşkan Mustafa Yakut sahne alarak birer konuşma yaptı. Konuşmalarını tribünlerin sloganı haline gelen "Semt Bizim Aşk Bizim" sözleriyle noktalayan yöneticiler, ardından resmi protokolü imzaladı. Kırmızı-beyazlı ekibin göğüs sponsorluğunu da üstlenen firma ile yapılan anlaşma sonucu kulübün yeni sezondaki adı Orfa Yapı Pendikspor oldu. İmza sonrası Muharrem Kır’a ismi yazılı takım forması hediye edildi.


​Dev Sponsor Ordusu Sahada
​Orfa Yapı Pendikspor’un yeni sezondaki en büyük gücü geniş sponsor desteği oldu. Göğüs sponsoru Orfa Yapı’nın yanı sıra; NG Hotels, Granitaş, Via Port, Doğuş, HD Hasdemir, DEKA Yapı, ASTAS, Koç Kablo, Dolunay Müh, SİLTAŞ Yapı, Yedi İklim Hastanesi, 724 Rent, Kurcan İnşaat, Gökçelik Grup, MRF Cadde, İneraHotel, Poli, GAIA, Koray Spor, ONUR İnşaat, Öncü Gayrimenkul, Padişah Halı, Sırvet, Yılmaz, Medari, DNA Performance Lab, RAS, Seydioğlu Group, DKD Group, Nida İş Sağlığı ve Güvenliği, Keklik Yapı, Usta Cambalkon ve Varol Yapı gibi önde gelen firmalar kulübe destek veren markalar arasında yerini aldı.


​11 Yeni Transfer Resmi Sözleşmeyi İmzaladı
​Sponsorluk protokolünün ardından lansmanın ikinci bölümünde yeni transferler sahneye çıktı. Pendikspor'un kadrosunu güçlendirmek adına imza attırdığı 11 isim basının karşısına geçti:
​Yeni transferler, kırmızı-beyazlı formayı giyerek yeni sezonda şampiyonluk ve başarı hedefleri doğrultusunda ter dökeceklerinin sözünü verdi. Etkinlik, kulübe katkı sağlayan tüm sponsorlara yapılan teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

PENDİK BELEDİYESİ DÖRT YENİ PROJEYLE BAŞLIYOR
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN YENİ SEZON ÖNCESİ GÖVDE GÖSTERİSİ: YENİ SPONSORLUK VE 11 TRANSFER AYNI SAHNEDE
TÜRKİYE'NİN NÜFUSU 86.3 MİLYONU AŞTI
AHMET ARİF DENİZOLGUN'ÜN ÖLÜMÜNE CİNAYET SORUŞTURMASI
81 İLE DEV GENELGE:SINIFLARDA CEP TELEFONU YARDIMCI KAYNAK VE RANDEVUSUZ VELİ DEVRİ KAPANIYOR
ESKİ BAKAN AHMET ARİF DENİZOLGUN'UN MEZARI AÇILIYOR:ŞÜPHELİ ÖLÜM SORUŞTURMASINDA FETH-İ KABİR KARARI
İSTANBUL'DA SERVİS ÜCRETLERİNE YÜZDE 10 ZAM:UZAK MESAFELER 90 BİN LİRAYI AŞTI
PENDİK VE ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN EREN ALİ BİNGÖL'E NEZAKET ZİYARETİ
TUZLA BELEDİYESİ'NDE 17 AĞUSTOS DEPREMİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT
İBB YURT BAŞVURULARI BAŞLADI:2026-2027 DÖNEMİ İÇİN TARİHLER VE ŞARTLAR NETLEŞTİ