Otel Fiyatları Cep Yakıyor!

Tatil yapmak için otelleri tercih eden yerli ve yabancı turistler otel fiyatlarının aşırı pahalı olması nedeniyle kamp alanlarını tercih etmeye başladı.

Otel fiyatlarında aşırı yükseliş tatilcileri alternatiflere yöneltti. İlk tercihlerinden biri kamp tatili olunca bu kez kamp yapmanın faturası da katlandı. Maddi sıkıntılar nedeniyle birçok yurttaş, otel yerine kamp alanlarını tercih ediyor.

Hemen her sene kampa gittiğini, ancak son zamanlarda artan fiyatlar dolayısıyla kamp alanlarına gitmekte zorlandığını belirten Özkan Akçay, konuyla ilgili BirGün’e konuştu. Akçay, “Kamp yapmak için de gerek temizlik, gerek duş ve tuvalet ihtiyacı bakımından özel kamp alanlarını tercih etmek durumundayım. Ancak son dönem bu zevkten mahrum kalıyoruz” dedi. Maddi sıkıntı yaşayan insanların artık oteller yerine çadır kamp alanlarına yöneldiğini ifade eden Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsanlar genelde otelleri tercih ederlerdi. Ama otel fiyatları çok yükseldi, şimdi kamplara geliyorlar. Çadır kampı herkes için daha ucuzdu. Fakat son dönem çadır kampına yönelik talep artınca fiyatlar tekrar yükseldi. Şimdi otellere gidenler kamplara yöneliyor, kamplara gidenler ise tesislerde değil daha zor şartlarda ücretsiz kamp yapmaya çalışıyor. Bu da aslında çevre açısından da sorunlu, bazı insanlar çevreyi kirletiyor. Yani her şey zincirleme oluşuyor. Çadır kamp tesislerinde her sene kamp yaparım ama sanırım bundan sonrası daha maliyetli olacak.”

PENDİK'TE “ÇOCUK SPORLARI PARKLARIMIZDA” ETKİNLİĞİ BAŞLADI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:'' AK PARTİ MHP VE DEM PARTİYLE YÜRÜMEYE KARAR VERDİK''
BDDK'DAN KREDİ KARTI YAPILANMASINA İLİŞKİN YENİ KARAR
ÖZGÜR ÖZEL'E BİR SORUŞTURMA DAHA
ÜMRANİYE'DE AŞURE BEREKETİ 20 BİN KİŞİYLE PAYLAŞILDI
SREBRENİTSA SOYKIRIMI 30. YILI’NDA 30 FOTOĞRAFLA ANLATILIYOR
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YİĞİT BULUT HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN YILDIRIM, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BOĞAZ TURU YAPTI
SREBRENİCA KATLİAMININ 30. YILINDA HAYATINI KAYBEDENLER KARTAL’DA ANILACAK
BAŞKAN YILDIRIM, HAC VAZİFESİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR