Otel Fiyatları Cep Yakıyor!

Tatil yapmak için otelleri tercih eden yerli ve yabancı turistler otel fiyatlarının aşırı pahalı olması nedeniyle kamp alanlarını tercih etmeye başladı.

Otel fiyatlarında aşırı yükseliş tatilcileri alternatiflere yöneltti. İlk tercihlerinden biri kamp tatili olunca bu kez kamp yapmanın faturası da katlandı. Maddi sıkıntılar nedeniyle birçok yurttaş, otel yerine kamp alanlarını tercih ediyor.

Hemen her sene kampa gittiğini, ancak son zamanlarda artan fiyatlar dolayısıyla kamp alanlarına gitmekte zorlandığını belirten Özkan Akçay, konuyla ilgili BirGün’e konuştu. Akçay, “Kamp yapmak için de gerek temizlik, gerek duş ve tuvalet ihtiyacı bakımından özel kamp alanlarını tercih etmek durumundayım. Ancak son dönem bu zevkten mahrum kalıyoruz” dedi. Maddi sıkıntı yaşayan insanların artık oteller yerine çadır kamp alanlarına yöneldiğini ifade eden Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsanlar genelde otelleri tercih ederlerdi. Ama otel fiyatları çok yükseldi, şimdi kamplara geliyorlar. Çadır kampı herkes için daha ucuzdu. Fakat son dönem çadır kampına yönelik talep artınca fiyatlar tekrar yükseldi. Şimdi otellere gidenler kamplara yöneliyor, kamplara gidenler ise tesislerde değil daha zor şartlarda ücretsiz kamp yapmaya çalışıyor. Bu da aslında çevre açısından da sorunlu, bazı insanlar çevreyi kirletiyor. Yani her şey zincirleme oluşuyor. Çadır kamp tesislerinde her sene kamp yaparım ama sanırım bundan sonrası daha maliyetli olacak.”

“TOPRAĞIN SIRLI YOLCULUĞU” SERGİSİ BAŞLADI
KARTAL’DA DEMOKRASİ VE AYDINLANMA İÇİN 15. KEZ KOŞULACAK
ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ GASTRO ALANYA'DA ZİRVEYE OTURDU
AV.YAZAR SERRA TAŞKÖPRÜ'NÜN GENİŞLETİLMİŞ KİTABI ''SESSİZ AŞK TERAPİSİ'' RAFLARDA YERİNİ ALDI
KARTAL BELEDİYESİ'NİN PERSONELİ DOĞAN BİRKAN TÜRKMEN HAYATINI KAYBETTİ
EMNİYETTE KRİTİK ATAMA KARARLARI:İKİ İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ MERKEZE ÇEKİLDİ
EMEKLİLERDEN TRAVMAYDA SESSİZ ÇIĞLIK:''BU ZAM DEĞİL SADAKA''
KARTAL TAPU DAİRESİ'NDE YAŞANAN YOĞUNLUK YURTTAŞLARI MAĞDUR EDİYOR
EMEKLİLERİN MAAŞ ZAMMI FARKLARI YARIN HESAPLARA GEÇİYOR
ADA VAPURU ŞAKİR ŞİİRLERİYLE KALPLERİ FETHETTİ