ÖZBEK YEREL YÖNETİCİLERİNDEN KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

Özbekistan Cumhuriyeti yerel yöneticileri, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e bir ziyaret gerçekleştirdi

 Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin yeni dönemde Türk dünyasıyla daha güçlü bir işbirliği kurmak istediğini ifade etti.

Özbek yöneticilerden Başkan Gökhan Yüksel'e teşekkür

Ziyarette, Özbekistan Cumhuriyeti Bankalar Kurulu Kıdemli Uzman Oktam Akhrorov ile çok sayıda Özbek yerel yönetici hazır bulundu. Oktam Akhrorov misafirperverliğinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e teşekkür ederek, Kartal'ı çok sevdiklerini ve Kartal Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları büyük bir heyecanla takip ettiklerini ifade etti.

"Kartal yeni dönemde değişim hızına ara vermeyecek"

Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten dolayı Özbek heyetine teşekkürlerini sunarak, Kartal'ın tarihi, coğrafyası ve Kartal Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında heyeti uzun süre bilgilendirdi.

Başkan Yüksel, Kartal'da; spordan sanata, altyapı ve üstyapıdan tesisleşmeye kadar birçok farklı alanda büyük değişimleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, Kartal'ın sadece İstanbul değil Türkiye genelinde adından söz ettiren kentlerden biri olma hedefinin olduğunu sözlerine ekledi. Kartal Belediyesi'nin hayata geçirdiği değişimin, yeni dönemde de hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Kartal Belediye Başkanı, sosyal demokrasi anlayışıyla emin adımlarla yollarına devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Gökhan Yüksel, hem Özbek yöneticiler için hem de Kartal Belediyesi için bilgi ve tecrübe paylaşımının faydasına dikkat çekerek, yeni dönemde Türk dünyasıyla daha güçlü bir iletişim kurmak istediklerini ifade etti.

Özbek heyetiyle Kartal gezisi

Ziyaretin ardından, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Olcay Özgön ve çok sayıda birim müdürü, Özbek heyetine; Kartal Belediyesi Poliklinik’ini, Veteriner İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası’nı ve Bayram Demirkol Parkı’nı gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında uzun süre bilgi verdi. Özbek yöneticiler, Kartal Belediyesi yöneticilerine teşekkürlerini sunarak, Kartal Belediyesi'ni çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

GÜRSEL TEKİN TARİH VERDİ: CHP 7 AY SONRA SANDIĞA GİDİYOR
KARTALLI MİNİKLERE BESİN ALERJİSİ FARKINDALIĞI
YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN MUTLAK BUTLAN KARARINA SERT TEPKİ!
ERTUĞRULGAZİ 16 VE 21 PARSELLERE BAYRAM MÜJDESİ!
18.GELENEKSEL SPOR OYUNLARI COŞKULU BİR TÖRENLE SONA ERDİ
CHP KARTAL'DAN ''TAM DESTEK'' MESAJI: MERT POLAT VE 39 İLÇE BAŞKANINDAN ORTAK İRADE!
CHP PENDİK'TEN GENEL MERKEZE VE İL BAŞKANLIĞI'NA ''TAM DESTEK'' MESAJI
MAHKEME KARARIYLA GÖREVE GERİ DÖNEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK HAMLE
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ