ÖZEL BANKALARDAN SONRA KAMU BANKALARI DA KREDİ MUSLUKLARINI KESTİ

Koranavirüs salgını nedeniyle vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kamu bankalarının kredi desteği vereceği açıklanmasına rağmen kamu bankaları vatandaşların kredi taleplerine onay vermediği belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Koranavirüs salgını nedeniyle kamu bankalarının yurttaşlara 6 ay geri ödemesiz kredi desteği sunacağını açıklamıştı. Kredi için kamu bankalarına başvuran binlerce yurttaşın kredileri onaylanmadı. 10 bin liralık kredi talebinde bulunan binlerce yurttaşa kısmı onaylanan tutar ise 2300 ve 3000 lira arasında...

Yurttaşların kamu bankalarına yaptıkları başvurular salgın hastalık döneminde bile sonuçsuz kaldı.Ziraat Bankası,Vakıfbank ve Halkbank'a kredi başvurusunda bulunan vatandaşlar istenilen kredileri onaylamayıp 2300 ve 3000 lira arasında olan kredi  seçeneklerini sunarak kredi vermeye çalışıyor. 10 bin liralık kredi talepleri ise geri çevrilip ya hiç onaylanmıyor veya bankaların talep ettikleri kredileri yurttaşların kabul edilmesi isteniyor.

6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ