'PANDEMİNİN İZLERİ KARMA SERGİSİ'KARTAL BELEDİYESİ'NDE AÇILDI

Kartal’da faaliyet gösteren bir grup sanatçının pandemi döneminde yaptıkları eserlerden oluşan Karma Sanat Sergisi, Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 

Seramik, çini, füzyon cam ve yağlı boya tablolardan oluşan sergide sanatçıların Covid-19 pandemisi boyunca yaptığı eserler sergileniyor. Kuratörlüğünü Muammer Nas’ın gerçekleştirdiği sergiye siyaset ve iş dünyasından pek çok önemli ismin yanı sıra sanatseverler katıldı.

Serginin açılışını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu ve Kartal Belediye Meclisi Başkanvekili Özlem Bulut yaptı. Sergiye verilen emeklerden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, serginin hem küratörü hem de katılımcısı Muammer Nas’a çiçek takdim etti. Nas ise buketi serginin hocaları Selvinaz Işık ile Şerife Bağcıvan’a takdim ederek Başkan Yardımcısı Adem Uçar’a seramikten kendi elleriyle yaptığı Kartal Belediyesi logosunu hediye etti. Çiniden, cam eserlere, takılardan yağlı boya eserleri kadar pek çok farklı eserin yer aldığı sergi 29 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR