PARALİMPİK MİLLİ SPORCUMUZ SÜMEYYE SUDE ÖZTUNÇ’TAN AVRUPA’DA BÜYÜK BAŞARI

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Paralimpik Milli Takım yüzücüsü Sümeyye Sude Öztunç, katıldığı Avrupa Gençlik Oyunları’nda (European Para Youth Games) ülkemizi ve kulübümüzü gururlandırarak Avrupa ikincisi oldu.

33 ülkeden 655 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Avrupa Gençlik Oyunları’nda (European Para Youth Games) gösterdiği azim, disiplin ve üstün performans sayesinde Sümeyye Sude Öztunç, Avrupa ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Milli Takım adına yarışan başarılı sporcu, hem ülkesini hem de kulübünü gururlandırarak bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırdı. Sümeyye Sude Öztunç’un elde ettiği bu derece, özel bireylerin sporda gösterdiği gücü ve kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Ümraniye Belediyesi olarak sporun her alanında genç yetenekleri desteklemeye devam ediyor, Sümeyye Sude Öztunç’u bu değerli başarısından dolayı gönülden tebrik ediyoruz.

 

ÜMRANİYE’DE OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN AİLELERİNE EĞİTİM YARDIMI
KOZİNOĞLU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME:4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
YENİ PARTİ PENDİK'TE KONGRE HEYECANI: NİYAZİ GÜNERİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ