PEAK BATI KARADENİZ'E HAREKET ETTİ

Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (PEAK) Batı Karadeniz’de etkili olan yağış sebebiyle oluşan afetin yaşandığı bölgeye hareket etti.

Pendik AKOM’dan öğle saatlerinde hareket eden PEAK ekipleri sel taşkınlarının yaşandığı Batı Karadeniz bölgesine doğru yola çıktı.

Tam donanımlı teçhizatlarla dolu araçlar ve iş makineleriyle yola çıkan ekipler, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesiyle görev yapacak. Ekipler, şiddetli yağış sonrası olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunacak; ayrıca su ve gıda gibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayacak.

Daha önce de Kastamonu’da görev yapmışlardı

PEAK geçtiğimiz yıl da Kastamonu’nda yaşanansel felaketinde sel mağdurlarına destek olmuş, AFAD koordinesiyle arama kurtarma ve lojistik faaliyetleri gerçekleştirmişti. Bölgedeki vatandaşları selden kurtarırken aynı zamanda erzak yardımında bulunmuştu.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU