PENBİL EĞİTİM KURUMLARI 36 YILLIK TECRÜBESİYLE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Pendiik'in köklü eğitim kurumları arasında yerini alan ve 36 yıldır verdiği hizmetlerle bir çok dalda eğitimlerini sürdüren Penbil Eğitim Kurumları profesyonel kadrosuyla birlikte hizmet vermeye devam ediyor. 

Eğitim sektöründe  36 yıllık birikimi ile Pendik'te bir çok branşta hizmet veren Penbil Eğitim Kurumu Müdürü Mehmet Uzun'la projeleri hakkında bilgi aldık.

Mehmet Uzun eğitim alanındaki faaliyetlerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer verdi;

''Penbil Eğitim Kurumları olarak 1987’den bu yana on binlerce kişiyi meslek ve kariyer sahibi yapmanın vermiş olduğu onurla, sizlere en iyi hizmeti vermek için akademisyen öğretim kadromuz ile Projeksiyon ve bilgisayar destekli modern dersliklerde Bilgisayar İşletmenlik, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar Programcılığı, Diksiyon (Beden dili, güzel konuşma, hitabet) , AutoCAD, SolidWorks, 3ds Max, Grafikerlik, Web Tasarım ve Zabıt Kâtipliği Sınavlarına Hazırlık 10 Parmak Klavye kursları, KPSS sınavlarına hazırlık kursları,Yabancı Dil Kurslarıyla hizmet vermekteyiz.

Penbil Eğitim Kurumları, eğitimde öncü, yeniliklere açık, sürekli gelişen ve sektöründe taktir edilen bir eğitim kurumu olarak , kaliteli eğitim vererek, öğrencilerle kolay iletişim kurabilen, öz güveni tam, sorumluluk alabilen, teknolojiyle barışık, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı bireyler olarak öğrencilerimize akademik, zihinsel, duygusal, sosyal ve manevi gelişimlerini gerçekleştirecek eğitim ortamları sağlayarak sizleri hayata hazırlama bilinciyle 36 yıllık birikim ve deneyimimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.''dedi.

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI