PENDİK 10. KİTAP FUARI, 110 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

Pendik Belediyesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenen Pendik Kitap Fuarı, geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. 10 gün boyunca devam eden fuar, toplam 110 bin ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir ilgiyle karşılandı.

Fuara 109 yazar ve 151 yayınevi katıldı. Her gün düzenlenen yazar söyleşileri ve imza günleriyle katılımcılar, edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Pendik Belediyesinin bu yıl 10.sunu düzenlediği “Pendik Kitap Fuarı”, yoğun ilgiyle tamamlandı. 10 gün boyunca kitapseverlere ev sahipliği yapan fuar, yazarlar, yayınevleri ve okuyucuları bir kez daha aynı çatı altında buluşturdu. Bu yıl 151 yayınevi ve 109 yazarın katılımıyla gerçekleştirilen fuar, kültür ve edebiyat dünyasının önemli isimlerini ağırladı. Her gün düzenlenen yazar söyleşileriyle renklenen etkinlikte Sumud Filosu’nda yer alan Aktivist Yazar Mehmet Ercan, Sevda Türküsev, Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Altay Cem Meriç, Tarık Tufan ve daha birçok değerli yazar okurlarıyla buluştu.

110 bin kişi ziyaret etti

Ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplayan fuar, 10 gün boyunca toplam 110 bin kişiyi ağırlayarak bu yıl da edebiyatseverlerin buluşma noktası oldu.

BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'A NEZAKET ZİYARETİ
KAPDER DERNEĞİ BAŞKANI FİLİZ SUCU'DAN KADIN İSTİHDAMI VE DAYANIŞMASINA GÜÇLÜ DESTEK
30 AĞUSTOS RESEPSİYONUNDA PESİAD RÜZGARI
SULTANGAZİ'DE HAMLELER KONUŞTU:9 ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
6.PENDİK KAHVE FESTİVALİ'NE 145 BİN ZİYARETÇİ KATILDI
PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE KUTLANDI
KARTAL'DA KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ
TUZLA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU
KARTAL'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI
BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI