PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN 290 BİN AİLEYE PANDEMİ DESTEĞİ

Pendik Belediyesi ekipleri yeni uygulamalar ve dezenfekte çalışmalarıyla Covid-19’a karşı mücadeleye devam ediyor . 

Vatandaşların kapılarını çalarak Hijyen Paketi dağıtan ekipler, maske mesafe ve temizlik kuralını tekrar hatırlatıyorUygulamanın ilk gününde ekiplere Belediye Başkanı Ahmet Cin de katılarak “Tüm hanelerimize girmek üzere Pendik'te 290 bin bağımsız bölüme hijyen paketi hazırladık.” açıklamasında bulundu. 

İlçe genelinde Covid-19 önlemleri kapsamında yürütülen çalışmalar artıyor. Yeni başlatılan uygulamada ekipler mahalle mahalle gezerek evlerin kapısını çalıyor ve Hijyen Paketi hediyesini takdim ediyor. Tüm hanelere dağıtılan pakette maske,kolonya ve anahtar askısı yer alıyor. Evlerinde bulunmayan vatandaşlar da unutulmayarak hediyeleri kapılarına bırakılıyor.Hediyeleri verilirken vatandaşların talepleri ve ihtiyaçları da not alınarak ilgili birimlere iletiliyor.

İlk gün belediye ekiplerine Belediye Başkanı Ahmet Cin de eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet ederek Hijyen Paketi hediyelerini takdim eden Başkan Ahmet Cin vatandaşların isteklerini de dinledi. Hijyenin pandemide bulaşma riskini azaltmada çok önemli rol oynadığına değinen Başkan Ahmet Cin uygulama hakkında “Pandeminin yeniden zirveye çıkması ile ilgili belirtilerinin olmasından dolayı bugün yeni bir kampanya başlatıyoruz ve tüm hanelerimize girmek üzere Pendik'te 290 bin bağımsız bölüm var. 290 bin bağımsız bölüme ulaştırmak üzere bir hijyen paketi hazırladık.” dedi.

AŞIK VEYSEL TEMALI 'ÇIRPINIR İÇİNDE DÖNDÜĞÜM DENİZ HEYKEL' SERGİSİ MALTEPE'DE AÇILDI
ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMENİN ARDINDAN TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN İŞ BIRAKMA KARARI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
DRAGOS SU SPORLARI MERKEZİ'NDE HER AY 164 VATANDAŞ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALIYOR
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL 19 MAYIS'I GENÇLERLE PLANLADI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU
TÜRK KIZILAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI CİHAT ASLANOĞLU YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK