PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN CHP PENDİK İLÇE BAŞKANINA SERT AÇIKLAMA

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 12 Ocak'ta Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen CHP Pendik İlçe Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin üzerinin kapatılmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin CHP Pendik İlçe Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin üzerinin parti bayrağıyla kapatılmasının milli iradeye açık bir saygısızlık olduğunu belirterek'' 82 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının seçilmiş Cumhurbaşkanı'na yapılan bu saygısızlık; Cumhurbaşkanlığına olduğu kadar milli iradeye yönelmiş bir hadsizliktir''dedi.

82 MİLYONUN SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANININ FOTOĞRAFINI KAPATARAK MİLLET İRADESİNİ ÖRTEMEZSİNİZ…

12 Ocak'ta yapılan CHP Pendik İlçe Örgütü Kongresi'nde milli iradeye açık bir saygısızlık yapılmıştır. Salonda bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı CHP parti görevlileri tarafından kapatılmıştır.

82 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının seçilmiş Cumhurbaşkanı'na yapılan bu saygısızlık; Cumhurbaşkanlığına olduğu kadar milli iradeye yönelmiş bir hadsizliktir.

Bu konudaki tepkiler çığ gibi çoğalmasına karşın bu eylem karşısında herhangi bir açıklama yapmayarak suskunluğu tercih eden CHP İlçe Örgütü'nü anlamamız mümkün değildir.

82 milyon vatandaşımızın Cumhurbaşkanı olan ve devletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan bu saygısızlığı telin ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI