PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN CHP PENDİK İLÇE BAŞKANINA SERT AÇIKLAMA

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 12 Ocak'ta Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen CHP Pendik İlçe Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin üzerinin kapatılmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin CHP Pendik İlçe Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin üzerinin parti bayrağıyla kapatılmasının milli iradeye açık bir saygısızlık olduğunu belirterek'' 82 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının seçilmiş Cumhurbaşkanı'na yapılan bu saygısızlık; Cumhurbaşkanlığına olduğu kadar milli iradeye yönelmiş bir hadsizliktir''dedi.

82 MİLYONUN SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANININ FOTOĞRAFINI KAPATARAK MİLLET İRADESİNİ ÖRTEMEZSİNİZ…

12 Ocak'ta yapılan CHP Pendik İlçe Örgütü Kongresi'nde milli iradeye açık bir saygısızlık yapılmıştır. Salonda bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı CHP parti görevlileri tarafından kapatılmıştır.

82 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının seçilmiş Cumhurbaşkanı'na yapılan bu saygısızlık; Cumhurbaşkanlığına olduğu kadar milli iradeye yönelmiş bir hadsizliktir.

Bu konudaki tepkiler çığ gibi çoğalmasına karşın bu eylem karşısında herhangi bir açıklama yapmayarak suskunluğu tercih eden CHP İlçe Örgütü'nü anlamamız mümkün değildir.

82 milyon vatandaşımızın Cumhurbaşkanı olan ve devletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan bu saygısızlığı telin ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
PENDİK OKUL SPORLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA BÜYÜK HEYECANI
ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI
DENİZ GEZMİŞ YUSUF ASLAN VE HÜSEYİN İNAN KARTAL'DA ANILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ;''İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ''
YENİLENEN EMİRLİ KÖY KONAĞI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİYLE HİZMETE AÇILDI
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI'NIN 165'İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ' VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR'PROGRAMINA KATILDI
KARTAL'IN İLHAM VEREN FİKİRLERİ;'ÜRETKEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİ'