PENDİK BELEDİYESİ BORÇLU VATANDAŞLARIN VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATIYOR

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ödeme güçlüğü çeken yurttaşlara yönelik Pendik'te başlattığı gönüllülük hareketiyle ilçe genelinde maddi durumu olmayan vatandaşların veresiye defterlerini kapatıyor.

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan Gönüllülük hareketi ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda barınma ve yemek ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına devam ediyor.

Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu uygulama hayırsever iş adamlarının öncülüğünde gerçekleştiriliyor.Hayırsever iş insanları ilçede belirlenen yoksul vatandaşların bakkallara olan borçlarını kapatarak yurttaşlara destek veriyorlar. Pendik Belediye Başkanlığı askıda yemek,askıda ekmek projelerini de hayırsever vatandaşların desteği ile sürdürüyor. Bu yılda salgın nedeniyle alım gücü düşen vatandaşların bakkallara olan tüm borçları siliniyor. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
GAZZE'YE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PLATFORMU'NDAN PESİAD'A ANLAMLI ZİYARET
MEHMET AKİF ERSOY'UN UYUŞTURUCU TESTİ SONUCU AÇIKLANDI
DEV OPERASYON: GAİN MEDYA VE BAĞLI ŞİRKETLERE KAYYIM ATANDI, 3 GÖZALTI!
“VELİBABA 8. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TAPUDA TESCİL EDİLDİ
KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU