PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE 600 KİŞİLİK ÇADIR KENT KURDU

Pendik Belediyesinin Gazze’de kurduğu çadır kent tamamlandı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Gazze’de 600 Kişilik Çadır Kent Kurduk”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Gazze’de 600 kişilik çadır kenti hazır hale getirdiklerini belirterek “Filistinlilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” mesajını verdi. Öte yandan çadır kente yerleşen Gazzeli kadınlar “Bu kampa geldiğimiz için sevinçliyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi. 

Pendik Belediyesi; sıcak yemek, kırtasiye ve okul malzeme yardımının ardından şimdi de Gazze’ye 600 kişilik çadır kent kurdu. Belediye Başkanı Ahmet Cin, her zaman Filistinlilerin yanında olduklarını hatırlatarak “Bölgede her gün 1.500 kişiye yemek veriyoruz. Sıcak yemek dağıtımlarımızın ardından şimdi de Gazze’de inşasını üstlendiğimiz 600 kişilik çadır kenti tamamladık. Gazzeli kardeşlerimiz çadır kente yerleşti. Zor günlerin yükünü omuz omuza hafifleteceğiz. Dualarımızla ve imkanlarımızla sonuna kadar Filistin’in yanındayız.” dedi.

Pendik Belediyesinin kurduğu çadır kent, müstakil çadırlardan oluyor. Çadır kentte her aile için ayrı tuvalet ve banyo bulunuyor. Çadır kente yerleşen Gazzeli kadınlar “Bu kampa geldiğimiz için sevinçliyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

''KADİM MOTİFLER MODERN ÇİZGİLER'' BAŞLADI
PENDİK'TE ORTAK AKIL BULUŞMASI:KENT KONSEYİ'NDEN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ZİYARET
TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİLİM ÜMRANİYE, ISS’NİN GÜNEŞ ÖNÜNDEN GEÇİŞİNİ BAŞARIYLA GÖRÜNTÜLEDİ
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE İKİNCİ OPERASYON DALGASI:BAŞKAN YARDIMCILARI DAHİL 25 GÖZALTI
M5 METRO HATTINDA KABLO PATLAMASI:YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2026-2027 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
PENDİKSPOR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU: HEDEF PLAY-OFF
BAŞKAN AHMET CİN:''YAĞMUR VE ATIK SU KANALI UZUNLUĞU 105 KM'Yİ BULDU''
ORFA YAPI PENDİKSPOR SİVAS'TA DAĞILDI:1-4
EYÜPSULTAN'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİ CHP ADAYI CAFER PARLAK KAZANDI