PENDİK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN GIDA DESTEĞİNDE ÇITAYI YÜKSELTTİ

Pendik Belediye Başkanlığı Koranavirüs nedeniyle evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarla birlikte ihtiyacı olan yurttaşlara yönelik gıda teminini sürdürmeye devam ediyor.

Pendik Belediye Başkanlığı Koranavirüs salgını nedeniyle ilçede gıda ihtiyacı olan vatandaşlara yardımları ulaştırmayı sürdürüyor.

Vefa Destek Grubu ile sahada ihtiyacı olan yurttaşlara sıcak yemek başta olmak üzere gıda yardımı ile birlikte  hayırseverlerin de desteğe katkı sunması sonucu erzak kolilerine kıyma ve tavuk ürünleri de  eklenerek  ihtiyacı olan vatandaşların evlerine teslim ediliyor. 

Sokağa çıkma yasağı süresi boyunca 65 yaş üstü vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sahada aktif olarak görev yapan Vefa Grubu ekipleri yurttaşların genel ihtiyaçları yanı sıra, Ramazan ayı olması sebebi ile de hayırseverlerin katkıları sonucu verilen erzak paketlerini evlerine kadar götürüyor.

Pendik'te 7/ 24 saat çalışan ve vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanması için görev yapan Vefa Grubu ilçede günlük olarak sıcak yemek servislerini de ivedilikle sürdürüyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİKSPOR VANSPOR FK PUANLARI BÖLÜŞTÜ:1-1
ELMAS BAYRAKTAR'IN ACI GÜNÜ: KENAN BAYRAKTAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YSK'DAN CHP'NİN İSTANBUL İL KONGRESİ İÇİN DURDURMA TALEBİ
9 KASIM’A KADAR SÜRECEK“MEMLEKET GÜNLERİ” BAŞLADI
SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇT'AN ROJİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI
PESİAD İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI
İTÜ'DEN NATO ETKİNLİĞİNE PROTESTO: ''NATODAN ÇIKALIM,AB-D'Yİ KOVALIM''
ALTINDA YENİ REKOR:ÇEYREK ALTIN 10 BİN LİRAYI GEÇTİ
ÇALIŞMADAN EMEKLİLİKTE YENİ DÖNEM:İSTEĞE BAĞLI SİGORTA İLE MAAŞ BAĞLANACAK
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ SPORDA ÖRNEK HİZMET ANLAYIŞI