PENDİK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN GIDA DESTEĞİNDE ÇITAYI YÜKSELTTİ

Pendik Belediye Başkanlığı Koranavirüs nedeniyle evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarla birlikte ihtiyacı olan yurttaşlara yönelik gıda teminini sürdürmeye devam ediyor.

Pendik Belediye Başkanlığı Koranavirüs salgını nedeniyle ilçede gıda ihtiyacı olan vatandaşlara yardımları ulaştırmayı sürdürüyor.

Vefa Destek Grubu ile sahada ihtiyacı olan yurttaşlara sıcak yemek başta olmak üzere gıda yardımı ile birlikte  hayırseverlerin de desteğe katkı sunması sonucu erzak kolilerine kıyma ve tavuk ürünleri de  eklenerek  ihtiyacı olan vatandaşların evlerine teslim ediliyor. 

Sokağa çıkma yasağı süresi boyunca 65 yaş üstü vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için sahada aktif olarak görev yapan Vefa Grubu ekipleri yurttaşların genel ihtiyaçları yanı sıra, Ramazan ayı olması sebebi ile de hayırseverlerin katkıları sonucu verilen erzak paketlerini evlerine kadar götürüyor.

Pendik'te 7/ 24 saat çalışan ve vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanması için görev yapan Vefa Grubu ilçede günlük olarak sıcak yemek servislerini de ivedilikle sürdürüyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İSTANBUL'DA EKMEĞE ZAM