PENDİK BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Pendik Belediyesinin düzenlediği Pendik Sanat Akademisi Yıl sonu sergileri çini, seramik, ahşap oyma ve sedef kakma ile devam ediyor. Sergide yer alan “Selçuklu dönemi” motifleri içeren seri, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Pendik Belediyesi Geleneksel Türk Sanatları yıl sonu sergisi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde acildi.Pendik Belediyesi kursiyerleri tarafından bir yıllık çalışma emeği sonrasında sergilenen Çini,Seramik Ahşap, Oyma, Sedef ve Kakma'dan oluşan eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Bu gün açılışı gerçekleşen sergi 14 Hazirana kadar acık kalacak.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü son dönemde yaşanan türlü ahlaki yozlaşmalara karşı sanatla bütünleşmek adına bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Pendik Belediyesi olarak sanatla ilgili bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.

“Selçuklu dönemi motifleri” bu sergide

Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde devam eden sergide “Selçuklu dönemi motifleri” içeren seri ise büyük ilgi gördü. Kursiyerler tarafından yorumlanmış Selçuklu dönemi izleri taşıyan semboller çeşitli materyal ve yüzeylere işlenerek sanatseverlerin beğenisine sunuluyor

KARTALLI VATANDAŞLAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR
“GÖRKEMLİ HATIRALAR” İLE ATAŞEHİR’DE 3 FİDAN ANILDI
ESTONYA KIZILHAÇ HEYETİ PENDİK TÜRK KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL; TUZLA KÜLTÜR SANAT KENTİ OLARAK ANILACAK
KARTAL AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GECE TATBİKATI
MALTEPE'DE SPOR KARNAVALI COŞKUSU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''