PENDİK BELEDİYESİ VEFA DESTEK HATTINI UYGULAMAYA KOYDU

65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan Pendiklilerin yararlanabileceği “Vefa İletişim Merkezi” hizmete girdi. Vatandaşlar, 444 81 80 iletişim merkezini arayarak alışveriş, hastane ve ilaç gibi zaruri ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için kurulan “Vefa İletişim Merkezi” hizmete girdi. Pendik Kaymakamlığı işbirliğiyle hizmet veren Vefa İletişim Merkezi’nde Pendik Belediyesine bağlı 50 kişilik ekip çalışıyor. Ekipler, yaşlılara alışveriş, ilaç ve hastane gibi zaruri ihtiyaçlar konusunda bilgi, refakat ve maddi destekte bulunuyor.  

Ekiplere “444 81 80” ve “0216 390 56 35” numaralarından ulaşılıyor

Vefa İletişim Merkezi’ne ulaşmak isteyen 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan Pendiklilerin “444 81 80” ve “0216 390 56 35” numaralarını aramaları yeterli oluyor. Bu numaraların yanı sıra ihtiyaç sahipleri, ekiplere “0533 140 49 49” Whatsapp hattından da ulaşabiliyor.

CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
PENDİK OKUL SPORLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA BÜYÜK HEYECANI
ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI
DENİZ GEZMİŞ YUSUF ASLAN VE HÜSEYİN İNAN KARTAL'DA ANILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ;''İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ''
YENİLENEN EMİRLİ KÖY KONAĞI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİYLE HİZMETE AÇILDI
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI'NIN 165'İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ' VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR'PROGRAMINA KATILDI
KARTAL'IN İLHAM VEREN FİKİRLERİ;'ÜRETKEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİ'