PENDİK BELEDİYESİ VEFA DESTEK HATTINI UYGULAMAYA KOYDU

65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan Pendiklilerin yararlanabileceği “Vefa İletişim Merkezi” hizmete girdi. Vatandaşlar, 444 81 80 iletişim merkezini arayarak alışveriş, hastane ve ilaç gibi zaruri ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için kurulan “Vefa İletişim Merkezi” hizmete girdi. Pendik Kaymakamlığı işbirliğiyle hizmet veren Vefa İletişim Merkezi’nde Pendik Belediyesine bağlı 50 kişilik ekip çalışıyor. Ekipler, yaşlılara alışveriş, ilaç ve hastane gibi zaruri ihtiyaçlar konusunda bilgi, refakat ve maddi destekte bulunuyor.  

Ekiplere “444 81 80” ve “0216 390 56 35” numaralarından ulaşılıyor

Vefa İletişim Merkezi’ne ulaşmak isteyen 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan Pendiklilerin “444 81 80” ve “0216 390 56 35” numaralarını aramaları yeterli oluyor. Bu numaraların yanı sıra ihtiyaç sahipleri, ekiplere “0533 140 49 49” Whatsapp hattından da ulaşabiliyor.

KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ
ALTINOLUK’TA MİGROS DEPOSUNDA YANGIN PANİĞİ
CHP'NİN ATAŞEHİR İLÇE KONGRESİ İPTAL EDİLDİ
GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YENİLİKÇİ FİKİRLER BİR ARADA
KAYNARCA METİN SEÇKİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ