PENDİK BELEDİYESİ'NDEN 24 SAAT ARALIKSIZ KARLA MÜCADELE

Pendik Belediyesi ekipleri bölgeyi etkisi altına alan kar yağışına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gece,  gece gündüz aralıksız süren çalışmalarda 178 personel, 7 kar küreme aracı, 2 greyder ve 15 kazıcı araç görev alıyor.

 

Pendik Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 24 saat boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarda 178 personel, 7 kar küreme aracı, 2 greyder ve 15 kazıcı araç görev alıyor.

Ekipler, küreme çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve yollarda tuzlama çalışmaları yapıyor. Ulaşımda vatandaşların zorluk yaşamaması amacıyla cami, sağlık kuruluşu ve duraklara öncelik veriliyor. Yetkililer kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların 4448180 numaralı çağrı merkezine ulaşarak durumu aktarabileceklerini kaydetti.

PENDİK'TE FOTOĞRAF TUTKUNLARI TARİHİN İZİNİ SÜRDÜ
KARTAL’DA KAR VE FIRTINA RİSKİNE KARŞI AFET PLANI DEVREDE
PENDİK'TE SESSİZ GECE:DİREKLER VE KALECİLER GEÇİT VERMEDİ
AK PARTİ MALTEPE HEYETİNDEN BASIN MENSUPLARINA VEFA ÇIKARMASI
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM
YENİ TIBBIN YENİ KABUSU:''SESSİZ PANDEMİ'' CANDİDA AURİUS ALARMI!
PENDİK'TE MANEVİYAT VE TARİH BULUŞUYOR:YENİ MEYDAN CAMİİ RAMAZAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
İSTANBUL'DA KAR ALARMI!
EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4. NOLU ŞUBEDEN GÖVDE GÖSTERİSİ:''MÜCADELE MASADA DEĞİL SAHADA KAZANILIR''
KARTAL BELEDİYESİ'NİN YENİ ÇÖP TOPLAMA VE AKTARMA İSTASYONU AÇILDI