PENDİK BELEDİYESİNDEN BABA VE OĞULLARA ÖZEL BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen "Baba ve Oğul" Balık Tutma Etkinliği, Pendik Sahil Şeridi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Babalar ve çocuklarının en çok balığı tutmak için verdiği kıyasıya mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen “Baba ve Oğul” Balık Tutma Etkinliği, Pendik Sahil Şeridi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Katılımcılar, en çok balığı tutmak için tüm hünerlerini sergilerken etkinlik yoğun ilgi gördü.

Hem babalar hem de çocuklar, deniz kenarında geçirdikleri bu özel günde unutulmaz anılar biriktirdi. Etkinlik sonunda, tuttukları balık miktarına göre dereceye giren baba ve çocuklarına çeşitli ödüller takdim edildi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan katılımcılar, olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesisleri üyeliği gibi hediyelerin sahibi oldu.

PENDİKSPOR AMEDSPOR KARŞISINDA 90. DAKİKADA GELEN PENALTIYLA YIKILDI:2-1
ÜMRANİYE, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
CHP'NİN KURULTAY İPTALİNE İLİŞKİN DAVASI İPTAL EDİLDİ
KARTAL'DA FİNAL HEYECANI MEYDANLARA TAŞTI
MERT POLAT YENİDEN CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN BABA VE OĞULLARA ÖZEL BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ
KARTALLI KADINLAR: KADIN MECLİSİ'NDE SÖZ SIRASI SİZDE
GÜLLÜBAĞLAR ANTRENMAN SAHASI YENİLENİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI YENİ DÖNEME BAŞLADI
ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMA MALİYETİ 100 BİN LİRAYI AŞTI