PENDİK BELEDİYESİNDEN BABA VE OĞULLARA ÖZEL BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen "Baba ve Oğul" Balık Tutma Etkinliği, Pendik Sahil Şeridi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Babalar ve çocuklarının en çok balığı tutmak için verdiği kıyasıya mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen “Baba ve Oğul” Balık Tutma Etkinliği, Pendik Sahil Şeridi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Katılımcılar, en çok balığı tutmak için tüm hünerlerini sergilerken etkinlik yoğun ilgi gördü.

Hem babalar hem de çocuklar, deniz kenarında geçirdikleri bu özel günde unutulmaz anılar biriktirdi. Etkinlik sonunda, tuttukları balık miktarına göre dereceye giren baba ve çocuklarına çeşitli ödüller takdim edildi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan katılımcılar, olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesisleri üyeliği gibi hediyelerin sahibi oldu.

TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!