PENDİK BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK ÇOCUKLARA MOTOKURYE KİTAP SERVİSİ

Pendik Belediyesi 7-14 yaş arası çocuklara yönelik “Motokurye Kitap Servisi” başlattı.

Çocuklar, kütüphane online sistemine kayıt yaptırarak Cingo, Pal Sokağı Çocukları, Siyah İnci, Masalistanbul ve İbrahim ile Kartopu kitaplarından birini ücretsiz olarak temin edebilecek.

Pendik Belediyesi pandemi süresince evden çıkması sınırlandırılan ve okullarından uzak kalan çocukları düşünerek Motokurye Kitap Servisi uygulaması başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyen 7-14 yaş arası tüm Pendikli çocuklar;Cingo, Pal Sokağı Çocukları, Siyah İnci, Masalistanbul ve İbrahim ile Kartopu kitaplarından birini ücretsiz olarak temin edebilecek.

Nasıl katılacaklar?

Motokurye Kitap Servisi uygulamasından yararlanmak oldukça basit. Kütüphane online sistemi kitap.pendik.bel.tr kayıt yaptırdıktan sonra listedeki kitaplardan birinin seçilmesi yeterli. Teslimat tarihi SMS yoluyla katılımcılara bildirilecek ve en sonunda seçilen kitap motokurye tarafından belirtilen adrese teslim edilecek.

KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ
ALTINOLUK’TA MİGROS DEPOSUNDA YANGIN PANİĞİ
CHP'NİN ATAŞEHİR İLÇE KONGRESİ İPTAL EDİLDİ
GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YENİLİKÇİ FİKİRLER BİR ARADA
KAYNARCA METİN SEÇKİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ