PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ

Ara tatil etkinlikleri kapsamında Bilim Merkezleri,Masal Parkı ve Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi Çocuk Kütüphanesine gelen çocuklar, motorlu gemiden kuklaya kadar birçok araç ve gereci üretmeyi öğreniyor.

 

Pendik Belediyesi okulların tatile girmesi münasebetiyle çocuklara yönelik “ara tatil” etkinlikleri düzenliyor. Çocuk Kütüphanesi, Bilim Merkezleri ve Masal Parkı’nda düzenlenen ara tatil etkinlikleriyle çocuklar bir hafta sürecek tatilleri boyunca hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Tüm etkinliklere Pendik’te ikamet eden 4 ila 13 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor.

Atölyelerde her gün başka bir şey öğreniyorlar

Ara tatil etkinliklerine katılan çocuklar Masal Parkı’nda masal dinleyip atölyede kukla yapıyor. Bilim Merkezlerinde ise uygulamalı olarak gemi, el jeneratörü gibi araç ve aletleri üretiyor. Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi’ndeki Çocuk Kütüphanesi’nde ise taç tasarımı öğrenen çocuklar böylece nitelikli bir ara tatil geçirmenin keyfini çıkarıyorlar.

Etkinliklerle ilgili etkinlik.pendik.bel.tr adresinden bilgi alınabiliyor.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR