PENDİK BELEDİYESİ'NDEN KANTİNLERE SIKI DENETİM

İlçe genelindeki okulların kantinlerini ve okulların çevresinde gıda satışı yapılan işletmeleri denetleyen Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mevzuat hükümlerine aykırılık tespit eden işletmelere cezai işlem uygulandı.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki okulların kantinlerini denetledi. Gıda mühendisleriyle yapılan uygulamada hijyen, ruhsat kontrolü, fiyat tarifesi ve kantinlerde satılmaması gereken ürünlerin denetimleri gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, aynı uygulamayı okulların çevresinde bulunan bakkal ve kafe gibi gıda satışı yapılan yerlerde de yaptı. Pendik Zabıta Ekipleri, denetimler sonrasında yaptıkları açıklama öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmesine yönelik denetimlerin süreceğini vurguladı.

 

PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HAKİKATİN NEFESİ NEYZEN TEVFİK KARTAL'DA DUALARLA ANILDI
PENDİK MASAL PARKI’NDA YARIYIL TATİLİ COŞKUSU:KATILIM SAYISI 5 BİNİ AŞTI
GİB DÜĞMEYE BASTI: YÜKSEK MAAŞ ALANIN VERGİ KONFORU SONA ERDİ!
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRACI HAKLARI:ESKİ KİRACIYA HABER VERMEYEN EV SAHİBİ YANDI!
BAŞKAN AHMET CİN, ÜNİVERSİTE SINAVINDA İLK 1.000’E GİREN PENDİKLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU