PENDİK BELEDİYESİ'NDEN KANTİNLERE SIKI DENETİM

İlçe genelindeki okulların kantinlerini ve okulların çevresinde gıda satışı yapılan işletmeleri denetleyen Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mevzuat hükümlerine aykırılık tespit eden işletmelere cezai işlem uygulandı.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki okulların kantinlerini denetledi. Gıda mühendisleriyle yapılan uygulamada hijyen, ruhsat kontrolü, fiyat tarifesi ve kantinlerde satılmaması gereken ürünlerin denetimleri gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, aynı uygulamayı okulların çevresinde bulunan bakkal ve kafe gibi gıda satışı yapılan yerlerde de yaptı. Pendik Zabıta Ekipleri, denetimler sonrasında yaptıkları açıklama öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmesine yönelik denetimlerin süreceğini vurguladı.

 

KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI