PENDİK BELEDİYESİ'NDEN MASKELİ FOTOĞRAF YARIŞMASI

Pendik Belediyesi, “COVID-19 Salgını Döneminde Maskeli Yaşam Fotoğraf Yarışması ’’ düzenliyor. Amatör profesyonel fark etmeksizin tüm fotoğraf tutkunlarına yönelik düzenlenen yarışmanın jüri üyeleri arasında İzzet Keribar ve Coşkun Aral da yer alıyor.

Salgın sürecinde düzenlediği birçok etkinlikle maskenin önemine dikkat çeken Pendik Belediyesi, bu kez fotoğraf yarışmasıyla farkındalık oluşturacak. “COVID-19 SalgınıDöneminde Maskeli Yaşam Fotoğraf Yarışması” adlı yarışmada katılımcılar ‘maskeli hayatı’ çekecekleri en iyi fotoğraflarla anlatacak. Yarışmada birincilere 5.000 TL, ikincilere 3.000 TL, üçüncülere 2.000 TL verilecek.

İzzet Keribar ve Coşkun Aral, jüri üyeleri arasında

“COVID-19 SalgınıDöneminde Maskeli Yaşam Fotoğraf Yarışması”na son katılım tarihi 5 Mart 2021 olarak belirlendi. Yarışmanın sonuçları 15 Mart’ta açıklanacak, 28 Mart’ta ise ödül töreni düzenlenecek. Yarışmanın jüri üyeleri arasında ünlü fotoğrafçılar İzzet Keribar ve Coşkun Aral da yer alacak.

Fotoğraflar nereye gönderilecek?

Katılımcılar,5 Mart 2021 tarihine kadar yarışmaya en fazla 4 fotoğrafla katılabilecek. Yarışmacılar, fotoğraflarını üyelik işlemlerinin ardından www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresine yükleyecek. Yarışma sonuçları Pendik Belediyesinin www.pendik.bel.tr/ ve www.tfsfonayliyarismalar.org/ web sitesinde ilan edilecek. Ayrıca tüm ödül ve sergileme kazanan katılımcılara telefon ve/veya e-posta yoluyla bildirilecek.

Yarışmanın kuralları:

- Yarışmaya amatör, profesyonel 18 yaş üstü herkes katılabilecek.

-En fazla 4 adet dijital, renkli veya siyah-beyaz fotoğraf kabul edilecek.

-Fotoğraflara renk, keskinlik ve toz alma gibi bazı işlemler yapılması, kontrast ayarları, kabul edilebilir oranda fotografik müdahalelere müsaade edilecek.

- HDR (High Dynamics Range) tekniği kullanılan fotoğraflarla kolaj yarışma dışında tutulacak.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi 444 81 80 numaralı telefondan alınabilecek.

TRENDYOL SÜPER LİG'DE PUANLAR PAYLAŞILDI:ORFA YAPI PENDİKSPOR 1-1 BODRUM FK
SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN: AYLA ÇELİK VE ERKUT YETER DÜNYAEVİNE GİRDİ
KARTAL'DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ''KARDEŞLİK YÜRÜYÜŞÜ''İLE KUTLANDI
YARGITAY'DAN EMSAL NAFAKA KARARI:GELİRİ DENK OLAN EŞE YOKSULLUK NAFAKASI BAĞLANMAYACAK
SGK BORCUNU ÖDEMEYEN İŞVERENE YAPAY ZEKA DESTEKLİ HACİZ KISKACI
MEYVE SEBZE DAĞITICILARINA FAHİŞ FİYAT SORUŞTURMASI:40 YÖNETİCİ TUTUKLANDI
11. PENDİK KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN AHMET CİN'E AHİLİK BERATI TAKDİM EDİLDİ
ÜMRANİYE’NİN ŞAMPİYONLARI 2. GELENEKSEL ALTIN KUPA GECESİ’NDE BULUŞTU
SERMAYE PİYASALARINDA MANİPÜLASYONA DEV OPERASYON:20 TUTUKLAMA 246 HESABA ERİŞİM ENGELİ