PENDİK BELEDİYESİ'NDEN NOSTALJİK RADYOLAR SERGİSİ

Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi Nostaljik Radyolar Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Sergi vesilesiyle 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyorum. Gerçekten çok ilgi çekici radyolar var. Vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz” dedi.

“Frekans Nostaljik Radyolar” adlı sergide Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın’a ait 54 nostaljik radyo bulunuyor. En eskisi 1936 yılında imal edilmiş radyolar arasında tamamen Türk yapımı 3 radyo da yer alıyor. 28 Şubat’a kadar açık kalacak sergideki tüm radyolar çalışır durumda satışa sunuluyor.

Başkan Ahmet Cin, radyoları inceledi

Serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin, radyolar hakkında Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın’dan bilgi aldı. Sergiyi değerlendiren Başkan Ahmet Cin: “Sergi vesilesiyle 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyorum. Gerçekten çok ilgi çekici radyolar var. Vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz.” dedi.

Amerikan arabalarından çıkma oto teypleri şaşırttı

Ahmet Ali Şağın’a ait eserler arasında klasik Amerikan arabalarında kullanılmış devasa “oto teypler” de yer alıyor. Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın, oldukça büyük ve ağır olan oto teyplerin araçlarda ikinci bir aküyle çalıştığını belirtiyor.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK