PENDİK BELEDİYESİ'NDEN SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA DEPREMZEDELERE DESTEK

Deprem bölgesinde hizmet ve faaliyetlerine devam eden Pendik Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyete geçirdiği danışma noktasıyla İstanbul'a gelen depremzedelere yardımcı olmaya devam ediyor.



Depremin olduğu ilk günden bu yana tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden Pendik Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda danışma noktasını faaliyete geçirdi.

Farklı illere gönderilmek üzere uçakla deprem bölgesinden gelen depremzedeler, gönüllülerin de desteğiyle belediye ekipleri tarafından danışma noktasında karşılanırken kendilerine gerekli yönlendirme ve bilgilendirme yapılıyor. Aynı zamanda afetzedelere ikramlarda bulunuluyor ve ihtiyacı olanlara giysi ve çocuk bezi gibi hijyen ürünleri veriliyor.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI