PENDİK BELEDİYESİ'NDEN SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA DEPREMZEDELERE DESTEK

Deprem bölgesinde hizmet ve faaliyetlerine devam eden Pendik Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyete geçirdiği danışma noktasıyla İstanbul'a gelen depremzedelere yardımcı olmaya devam ediyor.



Depremin olduğu ilk günden bu yana tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden Pendik Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda danışma noktasını faaliyete geçirdi.

Farklı illere gönderilmek üzere uçakla deprem bölgesinden gelen depremzedeler, gönüllülerin de desteğiyle belediye ekipleri tarafından danışma noktasında karşılanırken kendilerine gerekli yönlendirme ve bilgilendirme yapılıyor. Aynı zamanda afetzedelere ikramlarda bulunuluyor ve ihtiyacı olanlara giysi ve çocuk bezi gibi hijyen ürünleri veriliyor.

ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE